Τηλ. Google

Η επίσημη εφαρμογή της Google για τηλεφωνικές κλήσεις είναι πλέον διαθέσιμη προς λήψη, για πρώτη φορά.

Το Τηλέφωνο σάς βοηθά να επικοινωνείτε εύκολα με συγγενείς και φίλους, να αποκλείετε ανεπιθύμητους καλούντες, αλλά και να ξέρετε ποιος σας καλεί προτού απαντήσετε: κι όλα αυτά με μια απλή, λειτουργική σχεδίαση.

Ισχυρή προστασία από ανεπιθύμητες κλήσεις
Δείτε προειδοποιήσεις για ύποπτους καλούντες, οι οποίες σας βοηθούν να αποφεύγετε ανεπιθύμητες κλήσεις από ανεπιθύμητους καλούντες, υπηρεσίες τηλεμάρκετινγκ, αλλά και απατεώνες. Αποκλείστε τους αριθμούς τους, για να αποτρέψετε τυχόν κλήσεις τους στο μέλλον.

Μάθετε ποιος σας καλεί
Η εκτεταμένη κάλυψη αναγνώρισης κλήσεων που παρέχει η Google σάς επιτρέπει να ξέρετε ποια επιχείρηση σάς καλεί, ώστε να μπορείτε να απαντάτε με σιγουριά.

Διαλογή άγνωστων καλούντων 1,2
Η λειτουργία Call Screen απαντά σε άγνωστους καλούντες, φιλτράρει τους ανεπιθύμητους καλούντες που εντοπίζονται χωρίς να σας διακόπτει και σας βοηθά να μαθαίνετε περισσότερα για τους καλούντες που δεν αναγνωρίζετε, προτού απαντήσετε στην κλήση.

Οπτικός αυτόματος τηλεφωνητής 1,3
Ελέγξτε τα μηνύματά σας χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας: δείτε τα και παίξτε τα σε οποιαδήποτε σειρά, διαβάστε μεταγραφές τους και διαγράψτε ή αποθηκεύστε τα απευθείας μέσα από την εφαρμογή.

Λειτπουργική σχεδίαση
Η απλή, λιτή σχεδίαση της εφαρμογής σάς παρέχει άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας επαφές. Επίσης, με τη λειτουργία χαμηλού φωτισμού, μπορείτε να εξοικονομείτε μπαταρία αλλά και να ξεκουράζετε τα μάτια σας το βράδυ.

Υποστήριξη για κλήσεις έκτακτης ανάγκης 1,4
Δείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας όταν κάνετε μια κλήση έκτακτης ανάγκης και κοινοποιήστε πληροφορίες για το είδος της βοήθειας που χρειάζεστε, μαζί με την τοποθεσία σας, στον φορέα που διαχειρίζεται περιστατικά έκτακτης ανάγκης, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσετε.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...