Το ελληνικό app Frink: Σας κερνάει ποτό στην Αθήνα!

Κερδίστε ένα δωρεάν ποτό κάθε βράδυ!

Το “Frink!” είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σς δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε ξανά τη νυχτερινή ζωή της πόλης, κερδίζοντας ένα δωρεάν ποτό κάθε βράδυ σε μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια της πόλης σας.

frink

Απλά κατεβάστε το app, κάντε εγγραφή και δείτε εάν κερδίσατε ένα… frink απόψε. Αν έχετε κερδίσει, θα δείτε στο χάρτη τα μέρη που προσφέρουν απόψε ένα δωρεάν ποτό (frink). Τότε είναι που μπορείτε να κάνετε κράτηση.

Το ίδιο βράδυ, επισκεφθείτε το bar και δείξτε στο προσωπικό το ηλεκτρονικό κουπόνι frink στη συσκευή σας και ο σερβιτόρος θα σας πλησιάσει με το δωρεάν ποτό της επιλογής σας. Τώρα, σε περίπτωση που δεν κερδίσετε. μπορείτε να δοκιμάσετε αύριο. Έτσι απλά χωρίς παγίδες!

Η εφαρμογή λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες σε Αθήνα,  Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Μύκονο και συνεργάζεται με 47 επιχειρήσεις.

Frink!2

Πόσα frinks μπορώ να κερδίσω κάθε μέρα;

Μπορείτε να κερδίσετε ένα frink κάθε μέρα, το οποίο αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν ποτό. Το frink εξαργυρώνεται μέχρι και τις 7:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, με την προϋπόθεση το bar που το προσφέρει είναι ανοιχτό.

Τι χρειάζεται να δείξω στον σερβιτόρο, ώστε να μου δώσει το frink που έχω κερδίσει;

Στο άτομο που σας σερβίρει χρειάζεται να επιδείξετε το ηλεκτρονικό κουπόνι του frink σς. Αυτό θα το βρείτε πατώντας το κουμπί που λέει «Δες το κουπόνι».
Στη συνέχεια, ο σερβιτόρος πρέπει να πατήσει το κουμπί “Εξαργύρωση” για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Frink!8

Τι κάνω αν το frink που έχω κερδίσει έχει διαφορετική αξία από το ποτό που θέλω να πιω;

Τα ενδεχόμενα είναι δύο:

Αν το frink είναι μικρότερης αξίας από το ποτό που θέλετε να πιείτε, πρέπει να συμπληρώσετε την αξία του ποτού.

Αν το frink είναι μεγαλύτερης αξίας από το ποτό που θέλετε να πιείτε, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο της αξίας του frink.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.frink.gr/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frink.android

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…