Το ισχυρό Huawei Ascend Mate 7 για… multitasking!

Huawei Jazz Mate 7.0 Black (2)To Huawei Ascend Mate 7 είναι ένα απίστευτα ισχυρό phablet με λειτουργικό Android 4.4, που λειτουργεί με τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 925 SoC, που διαχειρίζεται ευφυώς τους πυρήνες του, για να ισορροπεί μεταξύ απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Ιδανικό για τα περισσότερα σημαντικά πράγματα όπως multi-tasking, ή να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας 3D παιχνίδια για ακόμα περισσότερο χρόνο.Το Huawei Ascend Mate 7 διαθέτει, επίσης, μια εξαιρετική κάμερα για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Φακοί 13MP εξασφαλίζουν λεπτομερείς λήψεις ακριβείας, ενώ η μπροστινή κάμερα 5MP είναι ιδανική για ενισχυμένες βιντεοκλήσεις.

Με Ultra snapshot 1.2 δευτερολέπτων και κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μπορείτε να συλλάβετε την σωστή στιγμή, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Μate 7, είναι ο αισθητήρας που βρίσκεται σε βολική θέση στο πίσω μέρος του smartphone έτσι ώστε να αναγνωρίζει το αποτύπωμά σας και να ενεργοποιείται άμεσα χωρίς να χρειάζεται να το ξεκλειδώσετε ή να πατήσετε άλλα κουμπιά.

Ο καινοτόμος κυρτός σχεδιασμός του και η υψηλή αναλογία pixel ανά ίντσα, επιτυγχάνουν γρήγορη και ακριβή αναγνώριση, κάνοντας τη ζωή σας με το Mate7 ακόμη πιο βολική. Το Ηuawei Mate 7 προσφέρει επίσης, τεχνολογία Cat6 4G LTE και ταχύτητα download που φτάνει τα 300 Mbps, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να ζει άμεσα, με αδιάκοπο streaming και downloading ταινιών HD μεγάλης διάρκειας, σε δευτερόλεπτα.

Huawei Jazz Mate 7.0 Black (1)Aξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι το Huawei Ascend Mate 7 παρά την εντυπωσιακή δύναμη του επεξεργαστή, διαρκεί περισσότερο χάρη στην υψηλής πυκνότητας μπαταρία πολυμερών λιθίου και τον μοναδικό σχεδιασμό, σε σύγκριση με άλλα smartphones, δίνοντάς σας τη δύναμη να αξιοποιήσετε τη ζωή σας ακόμη καλύτερα.

Χρησιμοποιώντας αποδοτική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, το Huawei Ascend Mate 7 έχει βελτιστοποιηθεί για ταχύτατο 4G LTE, επιτρέποντάς σας να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο για 30% περισσότερο χρόνο.

Ενδεικτική Τιμή: 499,90€

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...