Το νέο LG Optimus ME

Η LG Electronics πρόσφατα παρουσίασε το νέο LG Optimus Me (P350) ένα προσιτό και ταυτόχρονα τεχνολογικά εξελιγμένο Smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 2.2 (Froyo), αναβαθμίσιμο σε 2.3 (Gingerbread).


Επώνυμο και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, το Optimus Μe εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης ενός Android smartphone, και είναι διαθέσιμο αρχικά σε δύο χρώματα (Natural Silver και Aqua Blue).


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Το smartphone LG Optimus Me (P350) διαθέτει capacitive TFT οθόνη αφής 2,8 ιντσών (QVGA) και User Interface (UI) υψηλών επιδόσεων για να παρέχει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο Internet και στο μενού του τηλεφώνου.


Σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας Wi-Fi zone για ταυτόχρονη σύνδεση έως και 5 συσκευών, το Optimus Μe ενσωματώνει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twiter) και άλλα χαρακτηριστικά για καλύτερη εμπειρία χρήσης.


Το smartphone LG Optimus Μe (P350) συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών, διαθέτει επεξεργαστή 600MHz, μνήμη 2GB επεκτάσιμη έως και 32GB (MicroSD), και μπαταρία τύπου Li-ion 1.280 mAh για μεγαλύτερη αυτονομία.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Οθόνη: αφής 2,8 ιντσών (QVGA)
Βάρος: 108 γρ.
Μνήμη: 2GB (εμπεριέχεται στο πακέτο πώλησης), επεκτάσιμη έως 32GB (MicroSD)
Επεξεργαστής: 600MHz
Κάμερα: 3 Mp
Μπαταρία: 1.280 mAh
Διαθέσιμα χρώματα: Natural Silver, Aqua Blue
Αναπαραγωγή Βίντεο: 30fps@WVGA(MPEG-4/H.263/H.264)
Εγγραφή Βίντεο: 24fps@VGA(MPEG-4/H.243)
Λειτουργικό Σύστημα: Android 2.2 Froyo, αναβαθμίσιμο σε 2.3 Gingerbread
Extras: FM Radio


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...