Το νέο tablet Samsung Galaxy Tab A στον Γερμανό με 379€

Samsung Galaxy Tab AΤο νέο Tablet Samsung Galaxy Tab A ένα εξαιρετικά λεπτό και κομψό 4G Τablet, με μοντέρνο σχεδιασμό, φέρνει στους πελάτες του το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, για να μπορούν να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτες ταχύτητες του 4G δικτύου της Cosmote.

Με οθόνη 9,7 ιντσών, ιδανική αναλογία οθόνης 4:3 και πάχος που δεν ξεπερνά τα 7.5 χιλιοστά, το Samsung Galaxy Tab A προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης ιστοσελίδων, ebooks και emails. Με τη λειτουργία Multi Window η συσκευή επιτρέπει να υπάρχουν ανοιχτές δίπλα-δίπλα 2 εφαρμογές, ώστε να μπορεί ο χρήστης να περιηγείται στα social media, ενώ ταυτόχρονα βλέπει και τα event στο ημερολόγιό του.

Οι φωτογραφίες του νέου Samsung Galaxy Tab A είναι υψηλής ευκρίνειας χάρη στην ενισχυμένη κάμερα 5MP, με αυτόματη εστίαση. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, λειτουργία συνεχούς λήψης, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα, με ένα μόνο άγγιγμα, να τραβήξει έως και 30 διαδοχικές φωτογραφίες, εναλλάσσοντας εύκολα τη φωτογραφική μηχανή και τη βιντεοκάμερα, με τη λειτουργία One Shot, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο κλείστρου στο πλάι.

Ένα ακόμα προηγμένο Tablet έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη γκάμα 4G Tablets που διαθέτει o Γερμανός στην ελληνική αγορά.

Το Samsung Galaxy Tab A διατίθεται στα 379€ ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Internet On The Go AnyWay, ενώ μπορεί κανείς να το προσαρμόσει στο δικό του στυλ, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα. 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas