Το Παιχνίδι των Γνώσεων: Το νέο trivia game από… Ελλάδα μεριά!

paixnidi twn gnwsewnΗ γνώση είναι δύναμη! Παίξτε το νέο social quiz γνώσεων και συγκρίνετε τις γνώσεις σας με παίκτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Από τους δημιουργούς των αγαπημένων σας παιχνιδιών: Εκατομμυριούχος, Εύρηκα, Κρεμάλα και το Σωστό ή Λάθος, ήρθε το νέο εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, Το Παιχνίδι των Γνώσεων.

Το Παιχνίδι των Γνώσεων αποτελεί το απόλυτο παιχνίδι γνώσεων (trivia game) γιατί περιλαμβάνει πάνω από 4.000 ερωτήσεις που σχετίζονται με γεωγραφία,<αθλητισμό, θρησκεία, διάστημα κ.α. Πρόκειται για μια 100% ελληνική εφαρμογή.

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι πολύ απλός: Διαλέγετε μια κατηγορία ερωτήσεων στην οποία θέλετε να παίξετε ή όλες τις κατηγορίες μαζί. Προσπαθήστε να απαντήσετε σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείτε ώστε να συγκεντρώσετε περισσότερους πόντους.

Μπορείτε να κάνετε ως τρία λάθη χωρίς να χάσετε αφού έχετε τρεις ζωές στη διάθεσή σας. Εάν απαντήσετε σωστά σε 5 ερωτήσεις στη σειρά κερδίζετε μία επιπλέον ζωή. Δεν μπορείτε όμως να έχετε πάνω από τρεις ζωές στη διάθεσή σας. Αν σας αρέσουν τα quiz, θα λατρέψετε αυτό το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να “τρέξει” και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ στο μετρό, το λεωφορείο ή στο αυτοκίνητο.

paixnidignwseis

Το Παιχνίδι των Γνώσεων προσφέρει:

-Πάνω από 4.000 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής κατάλληλα επιλεγμένες για τον διασκεδαστικό αλλά και επιμορφωτικό τους χαρακτήρα.
-16 κατηγορίες ερωτήσεων: από ιστορία, θέατρο και τέχνες, μέχρι φαγητό, μουσική, πολιτική και μυθολογία.
-Καταγραφή των υψηλότερων σκορ
-Online Score
-Όμορφα γραφικά
-Πολύ μικρό μέγεθος
-Υποστηρίζει όλα τα κινητά και tablet PCs με λειτουργικό σύστημα android.
-Είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με πολύ έμπειρους εκπαιδευτικούς
-100% Ελληνική εφαρμογή
-Απολύτως δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.educ8s.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.educ8s.triviaquiz2015

 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas