Το ταξί όπως θα είναι, από το taxiplon

Εδώ και λίγες μέρες μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για την κλήση ΤΑΞΙ είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά: το taxiplon® είναι ένα πλήρες σύστημα πληροφοριών και κλήσεων για οδηγούς και εταιρείες ΤΑΞΙ που λειτουργεί μέσω του Internet και των νέων συσκευών tablets και smartphones, δίνοντας πολλές και χρήσιμες υπηρεσίες, τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον επιβάτη.

Για τον επιβάτη, η νέα υπηρεσία taxiplon αντιστοιχεί σε 3 λέξεις: αμεσότητα, ασφάλεια, ενημέρωση. Ο επιβάτης επικοινωνεί με το ΤΑΞΙ χωρίς κόστος χρησιμοποιώντας το Internet ή ένα κινητό νέας γενιάς και μέσα σε λίγα λεπτά ο οδηγός βρίσκεται κοντά του. Ταξιδεύοντας σε ένα όχημα taxiplon® έχει επιπλέον οφέλη καθώς μπορεί να ενημερωθεί για αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων και πλοίων, καθώς και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και αγώνες.

Ο σύγχρονος αυτοκινητιστής χρησιμοποιώντας το νέο taxiplon®, απολαμβάνει μία νέα σειρά υπηρεσιών που διευκολύνουν τη διαχείριση της δουλειάς του, μεταξύ άλλων αυτόματες ειδοποιήσεις και ιστορικό, διαχείριση ραντεβού, ηλεκτρονική γραμματεία, σύστημα GPS, χρήσιμες πληροφορίες για δρομολόγια πτήσεων, πλοίων και τραίνων, αλλά και εκδηλώσεις στην πόλη. Ο οδηγός μπορεί επίσης να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του για περιστατικά στο δρόμο, ατυχήματα, κίνηση ή άλλα απρόοπτα, ενώ με το ειδικό κουμπί SOS μπορεί να τους καλέσει σε βοήθεια σε περίπτωση κινδύνου.

Η υπηρεσία taxiplon® αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση επιβάτη – οδηγού. Το taxiplon® όχημα μεταμορφώνει το ταξί από ένα απλό μέσο μετακίνησης, σε φορέα σύνδεσης του επιβάτη με την πόλη του, με μία σχέση εμπιστοσύνης & ασφάλειας.

Αποκτήστε το από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.taxiplon.pass

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.taxiplon.com/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...