Το φθηνό eSTAR Grand 3G: Στον Γερμανό με Android διαθέσεις

Το πιο φθηνό 3G tablet 10.1” στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Το νέο Tablet eSTAR Grand 3G, το φθηνότερο 3G Tablet 10.1” της αγοράς, διαθέτει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με 98€.

Germanos-eSTAR-Grand-HD-Intel-Quad

Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή 1,2 GHz και λογισμικό Android 5.1 Lollipop, το eSTAR Grand 3G υποστηρίζει ταχύτητες 3G προσφέροντας στο χρήστη εμπειρία άνετης πλοήγησης στο Internet και εύκολης πρόσβασης στα social media, χωρίς καθυστερήσεις. Με 16GB εσωτερική μνήμη, το eSTAR Grand 3G επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύει αρχεία, εφαρμογές, ταινίες και παιχνίδια, ενώ με βασική κάμερα στα 2MP και LED flash, μπορεί να απαθανατίσει τις αγαπημένες του στιγμές ακόμα και το βράδυ.

Το eSTAR Grand 3G ξεχωρίζει για την οθόνη αφής πέντε σημείων, 10.1”, υψηλής ανάλυσης, η οποία προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα και μεγάλη ευκρίνεια, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη εργασίας ή ψυχαγωγίας. Επίσης, επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει άνετα τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές.

Germanos-eSTAR-Grand-HD-Intel-Quad (2)

Το eSTAR Grand HD Intel Quad 10.1’’ 3G 16GB διατίθεται αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ από 119€ τώρα μόνο 98€. Η τιμή 98€ ισχύει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016 και οι καταναλωτές μπορούν να το αποκτήσουν με λιγότερο από 11€/μήνα σε 9 άτοκες δόσεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, μπορούν να το συνδυάσουν με το αξεσουάρ της επιλογής τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…