Το Android Wear αναβαθμίστηκε! Τι προσφέρει;

LG-G-Watch-R-Wi-Fi UpdateΗ τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού Android Wear, έρχεται να προσφέρει στην πρώτη κυκλική wearable συσκευή της LG Electronics (LG), το G Watch R, δυνατότητα πρόσβασησης σε δίκτυα Wi-Fi, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και πληροφορίες στον καρπό του χεριού τους, ακόμα και χωρίς σύνδεση Bluetooth.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, τα LG G Watch, LG G Watch R και LG Watch Urbane θα γίνουν ακόμα πιο ευέλικτα, μόλις η αναβάθμιση του λειτουργικού Firmware Over-the-Air (FOTA) ξεκινήσει την παγκόσμια διάθεσή της. Δεδομένου ότι είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει τρεις ξεχωριστές συσκευές Android Wear, η LG έχει δεσμευθεί πλήρως στο οικοσύστημα των wearables με λειτουργικό Android.

Εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi για το LG G Watch R, πλέον και οι τρεις συσκευές της LG θα υποστηρίζουν διαδραστικές επιφάνειες οθόνης (interactive watch faces), τις οποίες οι χρήστες θα μπορούν να αποκτούν μέσω της υπηρεσίας ‘Google Play’. Έτσι θα μπορούν πλέον να βλέπουν εύκολα πρόσθετες πληροφορίες, χτυπώντας ελαφρά (tap) σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης.

Τέλος, η νέα αναβάθμιση θα επιτρέπει στις συσκευές Android Wear της LG να υποστηρίζουν χρήσιμες εφαρμογές που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως η προβολή της πρόγνωσης του καιρού για τέσσερις ημέρες ή η μετάφραση λέξεων σε διάφορες γλώσσες απευθείας από το λειτουργικο της συσκευής. Έτσι, ένας ενεργός και πολυάσχολος χρήστης δε χρειάζεται πια να ενεργοποιεί το smartphone του, αφού οι εφαρμογές του Android Wear προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...