Το HTC ChaCha από τη Vodafone

Η Vodafone παρουσιάζει αποκλειστικά το HTC ChaCha, το νέο Smartphone με ενσωματωμένο ξεχωριστό πλήκτρο “f” στο κάτω μέρος της συσκευής για άμεση πρόσβαση στο facebook με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, καθώς και μία σειρά από facebook widgets, όπως τα friend stream widget και το chat widget που κάνουν την εμπειρία του facebook από το κινητό ανεπανάληπτη.


Χάρη στο facebook chat widget μπορείτε να ομαδοποιήσετε όλους τους φίλους σας, όπως εσείς θέλετε και να βλέπετε ανά πάσα στιγμή πότε εκείνοι είναι συνδεδεμένοι. Το νέο Smartphone της HTC διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, αλλά και οθόνη αφής, ένας συνδυασμός που παρέχει και ευκολία αλλά και απίστευτη ταχύτητα στον χρήστη.


Παράλληλα, στο πλαίσιο της σειράς προϊόντων Android 2.3 (Gingerbread) το HTC ChaCha εγκαινιάζει το νέο περιβάλλον χρήσης HTC Sense 2.1a, το οποίο προσαρμόζεται και σε οριζόντια διάταξη. Διαθέτει οθόνη αφής 2,6 ιντσών με ανάλυση 480 x 320 και δυνατότητα «pinch-to-zoom», μπροστινή κάμερα ανάλυσης VGA και κύρια κάμερα 5MP προσαρμοσμένη στην οθόνης αφής νέας σχεδίασης.


Το HTC ChaCha θα διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Vodafone από τις αρχές Ιουλίου. Η τιμή της συσκευής θα είναι 299€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να την αποκτήσουν φθηνότερα με νέα σύνδεση ή ανανέωση στα προγράμματα Vodafone Unlimited. Επισκεφθείτε την σελίδα www.vodafone.gr/portal/HTC-ChaCha και μάθετε περισσότερα.


Μπορείτε να δείτε εδώ την παρουσίασή μας για το νέο κινητό τηλέφωνο.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...