Το HTC One M8 από την Cosmote

Το εντυπωσιακό 4G Smartphone HTC One (M8) με πρωτοποριακό σχεδιασμό, εμφάνιση υψηλής αισθητικής και κορυφαίες επιδόσεις, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE. Σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με καμπύλες για να εφαρμόζει τέλεια στο χέρι, λεπτό και ανθεκτικό, το HTC One (M8) καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Διαθέτει οθόνη 5” υψηλής ανάλυσης, διπλή κάμερα HTC Duo με αισθητήρα UltraPixel για καλύτερες φωτογραφίες και εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης ακόμα και τη νύχτα. Με το προηγμένο HTC One (M8) μπορεί κανείς να τραβήξει βίντεο τέσσερις φορές πιο ευκρινή από τα βίντεο Full HD, ενώ τα διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία BoomSound εξασφαλίζουν πραγματικά δυνατό ήχο.

Με το HTC One (M8), μια ακόμα κορυφαία συσκευή έρχεται να προστεθεί στην γκάμα των 4G Smartphones που διαθέτει η COSMOTE, το μεγαλύτερο πορτφόλιο 4G Smartphones στην ελληνική αγορά. Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, με την μεγαλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα. Επιπλέον, το HTC One (M8) υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice, που διαθέτει αποκλειστικά η COSMOTE, για κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.

Το HTC One (M8) διατίθεται στα 719,90€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...