Το LG G8ThinQ στην πρώτη θέση από την VCX για την εξαιρετική του κάμερα

Το νεότερο G8ThinQτης LG έχει αναγνωριστεί από την VCX για την εξαιρετική απόδοση της κάμεράς του, σημειώνοντας από τις υψηλότερες βαθμολογίες μεταξύ όλων των smartphones στην έγκριτη μεθοδολογία ελέγχου της γερμανικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης.

Ο πλήρης κατάλογος των δοκιμασμένων μοντέλων smartphone υπάρχει διαθέσιμος στη διεύθυνση https://vcx-forum.org/score.

Με βαθμολογία 77 στα 100, τo LG G8ThinQκατατάχθηκε στην πρώτη θέση συγκρινόμενο με άλλα νέα μοντέλα smartphone, καθώς διαθέτει υψηλή ποιότητα εικόνων ακόμα και σε μη ιδανικές συνθήκες φωτισμού, καταφέρνοντας υψηλές αντιθέσεις στα χρώματα. Εκτός από την ποιότητα της εικόνας, η VCX εξέτασε την ταχύτητα αυτόματης εστίασης, την ταχύτητα λήψης, τη σταθεροποίηση της εικόνας, το χρώμα και το θόρυβο και διαπίστωσε ότι τo LG G8ThinQείναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλους αυτούς τους τομείς.

Το LG G8ThinQέρχεται εξοπλισμένο με πολλαπλές κάμερες για τη μέγιστη εμπειρία χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της Z Camera για ακριβή έλεγχο στο φόντο των θολών σημείων έως και 256 επίπεδα. Αποτέλεσμα; Λήψεις με μια αίσθηση βάθους που δεν μπορεί να προσφέρει η συμβατική τεχνολογία κάμερας. Επιπλέον, ο εμπρόσθιος standard φακός διαθέτει αισθητήρα εικόνας 1,22μm, ο οποίος είναι περίπου 10% μεγαλύτερος από αυτόν του LG V40ThinQ, επιτρέποντας στο LG G8ThinQνα προσφέρει εικόνες με αξιοσημείωτα μεγαλύτερη σαφήνεια.

Το smartphone της LG προσφέρει επίσης τη λειτουργία ‘Video Depth Control’, η οποία εξασφαλίζει τη βιντεοσκόπηση ενδεχομένως δύσκολων θεμάτων, όπως τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, που δύσκολα μένουν ακίνητα. Με την ανάλυση της απόστασης και του βάθους, αυτό το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να «αιχμαλωτίζουν» ακριβώς αυτό που βλέπουν. Μαζί με μια εξαιρετικά αναβαθμισμένη εμπειρία φωτογραφικής μηχανής, το LG G8ThinQ, προσφέρει άψογη αισθητική, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω κάμερας με μηδενική προεξοχή που βοηθά στη δημιουργία μιας ικανοποιητικά ομαλής επιφάνειας.

«Η αξιολόγηση της VCX αντικατοπτρίζει πόσο επικεντρωνόμαστε και προσπαθούμε να δώσουμε στους καταναλωτές τα εργαλεία για την καλύτερη ιδανικά λήψη φωτογραφιών και βίντεο», δήλωσε ο Morris Lee, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της LG Electronics Mobile Communications Company. «Ωστόσο, οι αριθμοί και οι βαθμολογίες δεν είναι τόσο σημαντικά όσο η γνώμη και η ανταπόκριση των χρηστών και είμαστε σίγουροι ότι οι καταναλωτές θα απολαύσουν το μοναδικό σχεδιασμό και την ισχυρή απόδοση της κάμερας του LG G8ThinQ». 

Σχετικά θέματα

Comments are closed.