Το LG Optimus 3D από την Cosmote

Το LG Optimus 3D, το πρώτο smartphone στον κόσμο που προσφέρει πλήρη 3D εμπειρία χωρίς ειδικά γυαλιά ανακοίνωσε ότι θα φέρει τον Ιούλιο στην ελληνική αγορά η Cosmote.


Το LG Optimus 3D καλύπτει όλο το φάσμα λειτουργιών 3D επιτρέποντας τόσο την καταγραφή, όσο και την προβολή και αποστολή περιεχομένου 3D σε άλλους χρήστες. Διαθέτει κάμερα 5Mpixel διπλού φακού για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο σε τρισδιάστατη μορφή τα οποία προβάλλονται ζωντανά στην 4,3 ιντσών WVGA οθόνη χωρίς να χρειάζονται ειδικά γυαλιά, ενώ μέσω καλωδίου HDMI μεταφέρονται εύκολα σε άλλες συσκευές που υποστηρίζουν High definition ή 3D περιεχόμενο.


Με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1GHz OMAP4, μνήμη δύο καναλιών, αλλά και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 (Froyo), το LG Optimus 3D προσφέρει αξεπέραστη απόδοση γραφικών και λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο. Μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.


Αναλυτική παρουσίαση της συσκευής, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...