Το LG Optimus Black από την Wind

Το LG Optimus Black είναι ένα από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα Android smartphones με πάχος μόλις 9,2 χιλ. και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση. Με οθόνη αφής τεχνολογίας NOVA, εγγυάται εξαιρετική φωτεινότητα και κρυστάλλινη ευκρίνεια, καθιστώντας απολαυστική την ανάγνωση και την περιήγηση στο κινητό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού ακόμη και υπό έντονη ηλιοφάνεια. Χάρη στην τεχνολογική της καινοτομία, η οθόνη του LG Optimus Black έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 50% σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες LCD, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία χρήσης.


Στα «έξυπνα» χαρακτηριστικά του LG Optimus Black που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, συμπεριλαμβάνονται το Gesture UI για πλoήγηση στα αρχεία πολυμέσων μέσω αισθητήρα κίνησης, το Wi-Fi Direct για απίστευτα γρήγορη σύνδεση με άλλες συσκευές, οι κάμερες 5MP στο πίσω μέρος της συσκευής και 2MP στη μπροστινή πλευρά για βίντεο-κλήσεις, η εγγραφή βίντεο 720P στα 30fps και GPS με geo-tagging.


Το LG Optimus Black διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα στην τιμή των €399 χωρίς σύνδεση, ενώ οι συνδρομητές WIND μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία και τη μοναδική του εμφάνιση σε προνομιακές τιμές με σύνδεση στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας για Ιδιώτες και Επαγγελματίες.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...