Το LG Optimus L9 στην Ελλάδα

Το LG Optimus L9 τώρα κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Ακολουθώντας την κυκλοφορία των Optimus L3, Optimus L5 και Optimus L7 νωρίτερα φέτος, το Optimus L9 αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχία της L-series, δίνοντας έμφαση στη πρωτοποριακή σχεδιαστική φιλοσοφία που αναπτύχθηκε από την LG.

Πιστό στην κορυφαία σχεδιαστική φιλοσοφία L-Style της LG, το Optimus L9 με  πάχος μόλις 9.1 χιλ. συνδυάζει  το μοντέρνο τετράγωνο στυλ με τη λεπτή σχεδίαση προσφέροντας  τέλεια εμπειρία χρήσης.

Η μεγαλύτερη στην κατηγορία της IPS οθόνη 4.7 ιντσών του Optimus L9 προσφέρει καθαρές και ζωντανές εικόνες με μοναδική ευκρίνεια για πλούσια εμπειρία θέασης. Η μπαταρία υψηλής πυκνότητας 2,150mAh SiO+ επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα νέα UX χαρακτηριστικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη μέγιστη απόδοση, διατηρώντας παράλληλα την απίστευτα κομψή σχεδίασή του.

Οι διαφοροποιημένες UX λειτουργίες του, όπως το QuickTranslator και η λειτουργία My Style Keypad μαζί με τη διάσημη λειτουργία QuickMemo, καθιστούν το Optimus L9 ένα ακόμη πιο «ευφυές» smartphone.

Η λειτουργία QuickTranslator μεταφράζει γρήγορα όχι μόνο λέξεις, αλλά και ολόκληρες προτάσεις και φράσεις με μια απλή σάρωση σε σχεδόν 44 ξένες γλώσσες και 64 γλώσσες χρήστη. Η τεχνολογία Optical Character Recognition (OCR) αναγνωρίζει γράμματα μέσω της σάρωσης με την κάμερα και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό λεξικό ή διαδικτυακή μηχανή μετάφρασης για να μεταφράσει λέξεις, προτάσεις και φράσεις.

Η λειτουργία My Style Keypad ρυθμίζει εύκολα το σχηματισμό των πλήκτρων του πληκτρολογίου, ανάλογα με το αν ο χρήστης πληκτρολογεί με το ένα χέρι (είτε είναι δεξιόχειρας, είτε αριστερόχειρας) ή με τα δύο χέρια. Τέλος, το Optimus L9 περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία QuickMemo, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν τις προσωπικές τους σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσουν ή να τις μοιραστούν με τους φίλους τους.

«Το Optimus L9 είναι ένα πανίσχυρο smartphone που ταιριάζει σε κάθε καταναλωτή», δήλωσε ο κος Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) & ISP Director της LG για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Η LG θα συνεχίσει να προσφέρει προστιθέμενη αξία μέσω του Optimus L9 και να ενδυναμώνει τη θέση της στην αγορά των smartphones».

Η LG συνεχίζει την επέκταση της L σειράς με το Optimus L9, προσφέροντας πρωτοποριακό σχεδιασμό και καινοτόμες λειτουργίες που είναι άνετες στη χρήση και ταιριάζουν σε κάθε τύπο καταναλωτή, γιατί Life’s Good!

Βασικά χαρακτηριστικά

  • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Chipset: 1GHz Dual-Core
  • Κύρια Οθόνη: 4.7-inch IPS Display
  • Μνήμη: 1GB DDR2 (RAM) / 4GB e-MMC
  • Κάμερα: 5MP rear / VGA front
  • Μπαταρία: 2,150mAh SiO+
  • Μέγεθος: 131.9 x 68.2 x 9.1mm / 125g
  • Άλλα χαρακτηριστικά: DLNA, QuickMemo, QuickTranslator function, λειτουργία My Style Keyboard

Ίσως σας ενδιαφέρουν…