Το LG V10 και τα Android wearables στα trends του 2016

Μέσα στο 2015 είδαμε μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα να κερδίζουν σταδιακά την προτίμηση των καταναλωτών, καθώς τους έπεισαν ότι μπορούν να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Η LG Electronics, έχοντας καθιερωθεί ως εταιρεία που επιδιώκει την καινοτομία με πάθος και την αξιοποιεί προκειμένου να δημιουργεί νέες τάσεις, αναμένει ότι η δυναμική αυτή θα ενισχυθεί το 2016.

Νέες έξυπνες τεχνολογίες, όπως τα wearables, θα συνεχίσουν να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις έξυπνες συσκευές, αλλά και το πώς αυτές επικοινωνούν μεταξύ τους.

Τα smartphones θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, έχοντας πλέον καταφέρει να κάνουν τους καταναλωτές να αναρωτιούνται πώς θα ήταν η ζωή τους χωρίς αυτά.

25

Νέες συσκευές, όπως το LG V10, συνεχίζουν να διευρύνουν τα όρια του τι θεωρείται εφικτό και τι όχι. Οι καινοτομίες τόσο στο λογισμικό όσο και στο hardware συνεχίζουν να ξεπερνούν τα όρια του τι θεωρούνταν κάποτε πιθανό. Από mobile εφαρμογές για την τράπεζα μέχρι λειτουργίες παρακολούθησης για την υγεία, η νέα χρήση της κινητής τηλεφωνίας και των smartphones επαναπροσδιορίζεται σχεδόν καθημερινά.

Με τα smartphones να έχουν ζωτική σημασία σε τόσους πολλούς τομείς της σύγχρονης ζωής, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν αφήνουν ποτέ τις συσκευές από τα μάτια τους. Η αυξανόμενη ‘δέσμευση’/προσκόλληση πολλών χρηστών με τα κινητά τους ενέπνευσε την LG να δημιουργήσει το V10, ένα smartphone εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά, ισχυρή κάμερα και δευτερεύουσα οθόνη.

Νέες εφαρμογές, ευελιξία στη συνδεσιμότητα, αλλά και καινοτομίες στο hardware, ενισχύουν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των smartphones της LG, που αποτελούν πλέον μικρούς κόμβους multimedia, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη που, είτε πρόκειται για φοιτητή, είτε για επαγγελματία.

lg-watch-urbane-2nd-edition-04-1444304885-C9Z1-column-width-inline

Στην κατηγορία των wearables, προϊόντα όπως το LG Watch 2nd Edition, θα βοηθήσουν τους καταναλωτές να προσαρμόσουν την έξυπνη τεχνολογία στις προσωπικές τους προτιμήσεις και να δημιουργήσουν μια εντελώς διαφοροποιημένη εμπειρία χρήσης. Η LG, πρωτοπόρος στον κλάδο της Συνδεδεμένης Τεχνολογίας (Connected Things) και γνωστή για την ικανότητά της να ανιχνεύει αυτό που θέλει ο χρήστης, είναι σήμερα σε θέση να του το προσφέρει με συναρπαστικές συσκευές που ενσωματώνουν την τεχνολογία ΙοΤ και όχι μόνο.

Το 2016, μπορεί να αποδειχθεί χρονιά-σταθμός για τα wearables καθώς, οι “φουτουριστικές” συσκευές που μέχρι σήμερα θα ήθελε κάποιος να αποκτήσει, μπορούν να περάσουν στην κατηγορία των απαραίτητων εργαλείων, τα οποία έρχονται να αναβαθμίσουν την καθημερινή του ζωή.

Επιπλέον, η εταιρεία μέσω της τεχνολογίας ΙοΤ διευρύνει ακόμα περισσότερο το portfolio της μέσα στο 2016, μπαίνοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα σπίτια πολύ περισσότερων καταναλωτών. Με εφαρμογές και χαρακτηριστικά όπως το HomeChat, το NFC Tag-On και το SmartThinQ οι καταναλωτές μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ένα «φιλικό προς τον χρήστη» smart home.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…