Το realme 9 θα είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που θα υποστηρίζεται από τον αισθητήρα εικόνας HM6 της Samsung

H realme ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη κάμερα ProLight 108MP στη σειρά realme number παγκοσμίως, που υποστηρίζεται από τον Samsung ISOCELL HM6.

Η σειρά realme number είναι δημοφιλής στους νέους σε όλο τον κόσμο, επειδή παρέχει μια κορυφαία εμπειρία εικόνας που ξεπερνά τις προσδοκίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Το realme 5 Pro ήταν ένα από τα πρώτα smartphone μεσαίας κατηγορίας που διέθετε κάμερα 48MP και το realme 8 ήταν ένα από τα λίγα smartphone που διέθετε κάμερα 64MP. Με το realme 9, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια σημαντική ανακάλυψη.

Κύρια Χαρακτηριστικά του αισθητήρα εικόνας Samsung ISOCELL HM6.

Τεχνολογία NonaPixel Plus με 9 Sum Pixel Binning

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία NonaPixel Plus, αναβαθμισμένη από την παραδοσιακή τεχνολογία 3Sum-3Avg σε 9Sum, παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από το realme 9. Ουσιαστικά, στην πράξη η λύση 9Sum Pixel Binning της τεχνολογίας NonaPixel Plus βελτιώνει τη συνολική πρόσληψη φωτός κατά 123 % σε σύγκριση με τον αισθητήρα εικόνας ISOCELL HM2 της Samsung. Επιπλέον, μετά από μια πραγματική σύγκριση φωτογραφιών, η φωτογραφία χαμηλού φωτισμού που τραβήχτηκε στο realme 9 είναι πολύ πιο φωτεινή με καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων.

Τεχνολογία με αισθητήρα Ultra-Zoom

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία υψηλής ποιότητας όσον αφορά την φωτογραφία, το realme 9 χρησιμοποιεί την τεχνολογία in-sensor ultra-zoom του αισθητήρα HM6 μαζί με έναν αλγόριθμο συγχώνευσης ώστε να δημιουργήσει μια όμορφη λήψη με zoom-in, αποτυπώνοντας όλες τις λεπτομέρειες και συνθέτοντας φωτογραφίες με τον τρόπο που θέλουν οι χρήστες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...