Το realme GT NEO 3 έκανε νέο ρεκόρ στο ιστορικό δοκιμών φόρτισης της DXOMARK

Η realme ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει το realme GT NEO 3 στην Ινδία στις 28 Απριλίου.

Το GT NEO 3 παρέχει μια premium εμπειρία κινητής τηλεφωνίας με την ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης smartphone παγκοσμίως: την φόρτιση 150W UltraDart. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να φορτίσει την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ από 0% σε 50%, σε μόλις 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας αστραπιαία απόδοση χωρίς καμία διακοπή.

Προκειμένου οι καταναλωτές να επιλέξουν το καλύτερο προϊόν, η DXOMARK αξιολόγησε πρόσφατα τα χαρακτηριστικά του GT NEO 3. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, το realme GT NEO 3 έχει γίνει η κορυφαία δοκιμασμένη συσκευή από την DXOMARK από άποψη χρόνου φόρτισης, με υποβαθμολογία φόρτισης 121, επισκιάζοντας το realme GT NEO 2 5G και το iPhone 13 Pro Max με 101 και 73 αντίστοιχα.

Απίστευτη Ταχύτητα Φόρτισης

Η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης σε smartphone είναι μια από τις κορυφαίες καινοτομίες όσον αφορά τις σύγχρονες τεχνολογίες, καθώς αυξάνει τη χρηστικότητα και τη φορητότητα της συσκευής. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή και να έχουν αυτονομία κινήσεων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι εξοικονομείται περισσότερος χρόνος για τον χρήστη.

Προσαρμοσμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών, το realme GT NEO 3 είναι εξοπλισμένο με UltraDart Adaptive Dual-chipset, σε συνδυασμό με τη νέα φόρτιση υψηλής ισχύος 4:2, βελτιώνοντας την απόδοση φόρτισης της μπαταρίας και μειώνοντας την απώλεια ενέργειας κατά τη φόρτιση από την πηγή. Επιπλέον, η προσαρμοσμένη αντλία φόρτισης υψηλότερης απόδοσης μειώνει επίσης τη θερμότητα που παράγεται κατά τη φόρτιση. Έτσι, η χαμηλότερη θερμοκρασία φόρτισης παρατείνει περαιτέρω τη διάρκεια της φόρτισης υψηλής ισχύος βελτιώνοντας την ταχύτητά της.

Με το νέο Dual-cell Series Structure, δύο κυψέλες 2250mAh συνδέονται σε σειρά μέσα στην μπαταρία, ισοδυναμώντας σε απόδοση 4500mAh. Ο εντυπωσιακός αυτός σχεδιασμός Dual-Cell Series Structure μπορεί να διπλασιάσει την ισχύ φόρτισης με το ίδιο ρεύμα φόρτισης.

Με την υιοθέτηση της Τεχνολογίας Ανίχνευσης Τάσης του Αισθητήρα Κυψέλης της μπαταρίας, η συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια την τάση των κυψελών, αποφεύγοντας αποτελεσματικά τα σφάλματα που προκαλούνται από το κύκλωμα προστασίας της μπαταρίας. Αυτό επιτρέπει μια πιο ακριβή στρατηγική φόρτισης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης, καθιστώντας τον συνολικό χρόνο φόρτισης μικρότερο.

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας, πιστοποιημένα από την TÜV Rheinland για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια

Εκτός από την ταχύτητα, η realme εστιάζει και στην ασφάλεια. Το ανεξάρτητο τσιπ φόρτισης εξασφαλίζει άμεση αποσύνδεση εάν ανιχνευθεί κάποιος κίνδυνος όσον αφορά την απόδοση της μπαταρίας. Λόγω των 38 προστατευτικών μέτρων, η συσκευή έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland για ασφαλές σύστημα γρήγορης φόρτισης. Επομένως, οι χρήστες του realme GT NEO 3 δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια, ενώ απολαμβάνουν τα προνόμια της γρήγορης φόρτισης. Επιπλέον, το αποκλειστικό τσιπ ασφαλείας φόρτισης MCU προστίθεται στο κύκλωμα φόρτισης του κινητού, το οποίο μπορεί να απενεργοποιήσει απευθείας τον φορτιστή 150 W, σε περίπτωση μη φυσιολογικής διαδικασίας φόρτισης.

Επιπλέον χωρητικότητα σημαίνει επιπλέον διάρκεια ζωής για την μπαταρία

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το GT NEO 3 χρησιμοποιεί μια ανθεκτική, γρήγορης φόρτισης μπαταρία με χωρητικότητα που φτάνει τουλάχιστον το 80% μετά από 1600 πλήρεις κύκλους φόρτισης και αποφόρτισης, η οποία είναι διπλάσια από τα βιομηχανικά πρότυπα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μακροπρόθεσμα, αυτό μπορεί να αποτρέψει σημαντικά τη μείωση της αποτελεσματικής χωρητικότητας της μπαταρίας και να εξασφαλίσει τη μακροζωία του τηλεφώνου μετά από μακροχρόνια χρήση.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας 4500 mAh εγγυάται μακροζωία, ειδικά στο τρέχον 5G περιβάλλον. Στην καθημερινή χρήση, η γρήγορη φόρτιση συμπληρώνει τη μεγαλύτερη μπαταρία και η αύξηση της ταχύτητας φόρτισης ενισχύει την αποτελεσματικότητα και τη χρησιμότητα της συσκευής. Το GT NEO 3 επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στην προστασία της μεγαλύτερης μπαταρίας για μια πιο ανθεκτική διάρκεια ζωής.

Έχοντας ένα smartphone με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας, όχι μόνο επιτρέπει την επέκταση της διάρκειας ζωής του προϊόντος, αλλά μειώνει και το κόστος υποστήριξης συσκευών από πχ power banks. Επιπλέον, με μια ισχυρή μπαταρία, ένα smartphone μπορεί να είναι ένας ισχυρός σύμμαχος και βοηθός στην εργασία αλλά και τη ζωή, περιορίζοντας τις περιττές ενοχλήσεις και διακοπές.

Το GT NEO 3 υπόσχεται να είναι ένα προϊόν που φέρνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία 3 σε 1 στους χρήστες: γρήγορο, ασφαλές και ανθεκτικό με αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα χρήσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...