Το Xiaomi 14 κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Η Xiaomi ανακοινώνει τη διάθεση του Xiaomi 14, της νέας πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας της στην ελληνική αγορά.

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica, για μια ασυναγώνιστη εμπειρία φωτογραφίας. Μέχρι τις 17 Μαρτίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) ισχύει ειδική προσφορά early bird, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 999,90 ευρώ (από 1099,90 ευρώ) και οι πρώτοι Xiaomi Fans θα λάβουν δώρο ένα Xiaomi Watch S3 (αξίας 179 ευρώ).

Επίσης, με κάθε αγορά Xiaomi 14, οι χρήστες θα έχουν δώρο πρόσβαση στην υπηρεσία Google One για 6 μήνες που παρέχει 100GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και 3 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο YouTube Premium. Τέλος, ισχύει εγγύηση αντικατάστασης οθόνης για έξι μήνες (με δικαίωμα αντικατάστασης μία φορά) καθώς και δωρεάν επισκευή (όσον αφορά το κόστος εργασίας) για 12 μήνες (ισχύει για μία φορά).

Μαζί με το Xiaomi 14, κυκλοφορούν και τα έξυπνα ρολόγια Xiaomi Watch 2 (στην τιμή των 249 ευρώ) και Xiaomi Watch S3  τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τα επίσημα καταστήματα Xiaomi.

Το Xiaomi Watch 2 κυκλοφορεί με το λογισμικό WearOS της Google δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Google Maps, Gmail και άλλες υπηρεσίες της Google. Tέλος, το Xiaomi Watch S3 χάρη στο λειτουργικό HyperOS έχει διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 15 ημέρες.

Διαβάστε την αναλυτική μας παρουσίαση για το Xiaomi 14.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών  της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…