Τρία νέα Smartphones αποκλειστικά από την Cosmote

Τρία νέα προσιτά Smartphones –το Nokia 500, το Huawei Sonic U8650 και το ZTE Racer II- φέρνει αποκλειστικά η COSMOTE, δίνοντας την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση στο internet από το κινητό τους ανά πάσα στιγμή.

Με νεανικό σχεδιασμό και καλύμματα σε τρία διαφορετικά χρώματα, το Nokia 500 διαθέτει οθόνη αφής 3,2 ιντσών, επεξεργαστή 1GHz και τρείς αρχικές οθόνες που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε χρήστη. Μπορεί να μην έχει Android αλλά αξίζει τον κόπο.  Το εντυπωσιακό, μοντέρνο και δυνατό σε επιδόσεις Huawei Sonic U8650, με LCD οθόνη αφής 3,5 ιντσών, διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 2.3 για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Google και σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Android Market. Ένα επίσης οικονομικό Smartphone με νεανικό και κομψό σχεδιασμό είναι και το ZTE Racer II, με Android 2.2 Froyo και οθόνη αφής 2,8 ιντσών.

Οι τρεις νέες προσιτές συσκευές από την COSMOTE διευρύνουν την γκάμα των προηγμένων, οικονομικών συσκευών που η εταιρεία ήδη διαθέτει και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη για πλοήγηση στο Internet, επικοινωνία και ψυχαγωγία, με άμεση πρόσβαση σε social networks (Facebook, Twitter). Είναι μία ιδανική πρόταση για όλους όσοι επιθυμούν να έχουν τον κόσμο του internet στο κινητό τους, εύκολα και οικονομικά με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα στο Internet με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Με νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα το Nokia 500 και το Huawei Sonic U8650 και δωρεάν το ZTE Racer II. Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Το Nokia 500 μπορεί κανείς να το προ-παραγγείλει και στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, www.germanos.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...