Τώρα οι φωτογραφίες σας δείχνουν καλύτερες από ποτέ – όσο παλιές και αν είναι!

Φωτογραφίες από το παρελθόν σκανάρονται με τις τεχνολογίες του σήμερα και διατηρούνται για πάντα στο μέλλον!

Η εφαρμογή Google Photos φιλοξενεί όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αλλά τι γίνεται με τις παλιές κλασσικές φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τις πιο αγαπημένες σας αναμνήσεις, όπως για παράδειγμα: φωτογραφίες της γιαγιάς όταν ήταν νέα, το σπίτι που μεγαλώσατε και αυτό το χτένισμα που δεν θέλετε να θυμόσαστε;

Όλοι διατηρούμε παλιά άλμπουμ και κουτιά με φωτογραφίες, αλλά δεν βρίσκουμε χρόνο  να τις ψηφιοποιήσουμε, καθώς είναι δύσκολο να το κάνουμε σωστά. Από την άλλη πάλι, δεν θέλουμε να το αναθέσουμε σε κάποιον και να ταχυδρομήσουμε το μοναδικό αυθεντικό αντίγραφο που έχουμε. Ούτε να αγοράσουμε ένα scanner για να σκανάρουμε τις φωτογραφίες από μόνοι μας, καθώς είναι ακριβό και η διαδικασία που απαιτείται αρκετά χρονοβόρα. Ακόμα, αν προσπαθήσουμε να φωτογραφήσουμε μια κλασική φωτογραφία προκειμένου να την ψηφιοποιήσουμε, μπορεί το αποτέλεσμα να βγει με κομμένες γωνίες και γυαλάδες.

google-photos-app640

Γνωρίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση, παρουσιάζουμε σήμερα τη νέα, ανεξάρτητη εφαρμογή PhotoScan μέρος της υπηρεσίας Google Photos, η οποία μπορεί να σαρώνει εύκολα οποιαδήποτε φωτογραφία, από οποιαδήποτε πηγή δωρεάν.  Αποκτήστε το σήμερα για Android.

Με το PhotoScan αποκτάτε στη στιγμή υπέροχες ψηφιακές φωτογραφίες – καθώς η εφαρμογή εντοπίζει τις γωνίες, ισιώνει την φωτογραφία και αφαιρεί τις γυαλάδες. Οι φωτογραφίες που σκανάρετε μπορούν να αποθηκευτούν με ένα κλικ στο Google Photos, όπου και μπορείτε να τις οργανώσετε, να τις αναζητήσετε, να τις μοιραστείτε και να τις αποθηκεύσετε με ασφάλεια σε αρχεία υψηλής ποιότητας, δωρεάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...