“Ψήφισέ το και Κέρδισέ το” μόνο στα Public!

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) συνεχίζουν με επιτυχία το μεγάλο αφιέρωμα στο λειτουργικό Android και καλούν τους φίλους της τεχνολογίας να ψηφίσουν το Android Smartphone που θεωρούν ως το καλύτερο. Με το διαγωνισμό «Ψήφισέ το και Κέρδισέ το!» τα Public χαρίζουν σε ένα τυχερό επισκέπτη, ένα Android Smartphone!

Συγκεκριμένα όλοι οι fans των καταστημάτων Public, αλλά και της τεχνολογίας μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα των Public στο Facebook https://www.facebook.com/public.gr/app_129871273813643 προκειμένου να ψηφίσουν το καλύτερο, κατά τη γνώμη τους, Android Smartphone, ενώ αυτομάτως  θα παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό «Ψήφισέ το και Κέρδισέ το!». Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, ο οποίος θα ισχύσει έως και τις 15 Ιουνίου, θα αναδειχθεί ένας μοναδικός τυχερός που θα κερδίσει το Smartphone που ψήφισε ως το καλύτερο!

Η μεγαλύτερη γιορτή για το Android συνεχίζεται από τα καταστήματα Public (http://media.public.gr/Article-Pages/AndroidGuide-v2.pdf) και θα γεμίσει τους επισκέπτες με δώρα και μοναδικές προσφορές!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...