Ήρθε το νέο Galaxy A30s με ισχυρά χαρακτηριστικά

Η Samsung Electronics Co., Ltd. διαθέτει από σήμερα στην ελληνική αγορά, το νέο A30s, σχεδιασμένο για όσους θέλουν να αιχμαλωτίσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους την στιγμή που συμβαίνουν.

Το νέο smartphone της σειράς Galaxy διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά όπως η πολυχρηστική κάμερα, απρόσκοπτη Infinity Οθόνη και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

«Τα smartphones είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων, συνδέοντάς τους και επιτρέποντάς τους να μοιράζονται εμπειρίες και να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους», δήλωσε ο YeonJeong Kim, Vice President και Head του Innovative Product Planning Group στο Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Καθώς ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphones τους συνεχίζει να εξελίσσεται, προσπαθούμε να καινοτομούμε διαρκώς, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή mobile εμπειρία. Το νέο Galaxy A30s προσφέρει ένα νέο επίπεδο απόδοσης σε βασικές καθημερινές λειτουργίες».

Με εντυπωσιακό νέο σχεδιασμό, που περιλαμβάνει ένα μοναδικό γεωμετρικό μοτίβο και φουτουριστικό εφέ ολογράμματος στην πίσω όψη, το  νέο Galaxy A30s διατίθεται σε τρία νέα χρώματα, Prism Crush Black, Prism Crush White και Prism Crush Green. Παράλληλα, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία gaming καθώς διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4,000mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης και Game Booster βασισμένο σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ).

Το Galaxy A30s διαθέτει τριπλή κάμερα πίσω όψης: μια φωτεινή 25MP κύρια κάμερα και μια 8MP Ultra-Wide κάμερα, καθώς και μια νέα 5MP κάμερα βάθους. Με λειτουργία Live Focus στην κάμερα βάθους 5MP, μπορούν να προστεθούν bokeh effects για τη δημιουργία πιο δυναμικών πορτρέτων στη στιγμή. Έξυπνες λειτουργίες κάμερας, όπως η Ευφυής Αναγνώριση Λαθών και η Βελτιστοποίηση Σκηνής, καθιστούν τη λήψη της τέλειας φωτογραφίας με το Galaxy A30s εύκολα και άνετα.

Με ενσωματωμένο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, το  Galaxy A30s φροντίζει να διατηρούνται προστατευμένα τα προσωπικά δεδομένα μ’ έναν πιο απλό και διαισθητικό τρόπο.

Με το Galaxy A30s, οι χρήστες συνδέονται απρόσκοπτα στο Galaxy οικοσύστημα και έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν Samsung υπηρεσίες, όπως οι Samsung Health, Samsung Knox και άλλες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...