Αναβάθμιση ICS για τα LG smartphones από το 2ο τρίμηνο του 2012

H LG Electronics θα προχωρήσει σε αναβάθμιση λογισμικού με την έκδοση Ice Cream Sandwich (ICS) για μία πληθώρα LG Smartphones που κυκλοφόρησαν το 2011. Η αναβάθμιση, θα ξεκινήσει παγκοσμίως από το 2ο τρίμηνο του 2012 και θα συνεχιστεί και το 3ο τρίμηνο.

Συγκεκριμένα, το 2ο τρίμηνο του 2012 θα ξεκινήσει η αναβάθμιση των μοντέλων Prada phone by LG 3.0 και LG Optimus 2X, ενώ το 3ο τρίμηνο του 2012 θα ακολουθήσει η αναβάθμιση των LG Optimus 3D και LG Optimus Black.

H LG, θα λάβει όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου να προσφέρει μία ομαλή αναβάθμιση το συντομότερο δυνατόν. Οι ακριβείς ημερομηνίες πιθανόν να διαφέρουν για κάθε αγορά, δεδομένου ότι η κάθε χώρα μπορεί να παρουσιάζει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, ανάλογα με τον εκάστοτε πάροχο και το μοντέλο της συσκευής.
Η LG θέλει να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά τους καταναλωτές για την πολύτιμη εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους. Περαιτέρω λεπτομέρειες για την αναβάθμιση σε ICS, συμπεριλαμβανομένων των ακριβών ημερομηνιών, θα ανακοινωθούν πριν από τη διάθεσή της για το κάθε μοντέλο.

Μείνετε συντονισμένοι στις τοπικές σελίδες SNS www.bloglg.gr, www.facebook/lghellas.com και στην επίσημη ιστοσελίδα της LG www.lg.com/gr για να μαθαίνετε όλα τα νέα από την LG.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...