Ανακοινώθηκαν τα TCL NXTWEAR G Smart Glasses και η συνεργασία πολλαπλών οθονών

Η TCL ανακοίνωσε στο MWC τη διαθεσιμότητα των Wearable Γυαλιών NXTWEAR G. Τα TCL NXTWEAR G, που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στη CES 2021 τον Ιανουάριο, συνδυάζουν δυο φορητές οθόνες Sony micro-OLED με λειτουργία plug-and-play και κομψό, άνετο σχεδιασμό.

Επιπλέον, η TCL παρουσίασε τη νέα λειτουργία συνεργασίας πολλαπλών οθονών (Multi-Screen Collaboration) μεταξύ συσκευών. Αυτή η λειτουργία παρέχει απρόσκοπτη παραγωγικότητα μεταξύ διαφόρων κατηγοριών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων κινητών συσκευών TCL και συμβατών, laptops, tablets, καθώς και τηλεοράσεων.

Ο Aaron Zhang, CEO της TCL Communication, δήλωσε: «Με την εμπειρία της TCL στο Display Greatness, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αμφισβητήσετε το καθιερωμένο σενάριο μίας μόνο οθόνης σε όλες τις κατηγορίες τιμών. Στην premium κατηγορία, τα NXTWEAR G Smart Glasses αποτελούν επέκταση της έξυπνης συσκευής σας και σας μεταφέρουν σε μια προσωπική προβολή όπου κι αν βρίσκεστε. Κοιτάζοντας την διευρυμένη γκάμα προϊόντων μας, οι συσκευές υψηλής ποιότητας της TCL σε προσιτές τιμές, συμπεριλαμβανομένου του TCL 20 Pro 5G, θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αξία τους επόμενους μήνες, με πλούσια συνεργασία πολλαπλών οθονών που θα κυκλοφορήσει σε μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού. “

TCL NXTWEAR G

Απολαύστε έξυπνες προβολές με τα Wearable Γυαλιά TCL NXTWEAR G, που συνιστούν έναν φορητό κινηματογράφο για τους λάτρεις των ταινιών, έναν συναρπαστικό κόσμο για τους gamers, αλλά και έναν ιδιωτικό χώρο για παρακολούθηση στο σπίτι, στην εργασία ή στις μετακινήσεις σας. Συνδυάζοντας έναν εκλεπτυσμένο, αναδιπλούμενο σχεδιασμό χωρίς frame και με άνετη εφαρμογή, τα NXTWEAR G προσφέρουν ένα κομψό, εξωτερικό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα και μια κομψή εμφάνιση για αίσθηση υψηλού επιπέδου.

Βολικά και συμπαγή, τα NXTWEAR G προστατεύονται από μια θήκη σε σχήμα κάψουλας που χωράει εξίσου σε ένα μικρό σακίδιο και σε μεγάλη μια τσάντα. Δεν απαιτείται φόρτιση, καθώς τα γυαλιά είναι plug-and-play, ώστε να μπορούν να τροφοδοτούνται από συμβατό laptop, tablet ή smartphone. Αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον χωρίς προβλήματα, ταιριάζοντας με την τεχνολογία που ήδη διαθέτετε.

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθόνης, η TCL κατανοεί τί χρειάζεται για μια υπέροχη εμπειρία προβολής. Αυτή η τεχνογνωσία είναι ο λόγος για τον οποίο τα υψηλής ευκρίνειας 1080p διπλά Sony FHD Micro OLED πάνελ είναι άψογα τοποθετημένα, ώστε να προσφέρουν αναλογίες οικιακού κινηματογράφου. Τα NXTWEAR G προσομοιώνουν μια οθόνη 140 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:9.

Με μια οπτική εμπειρία που υποστηρίζει περιεχόμενο 3D 4K με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, οι ταινίες και τα παιχνίδια ζωντανεύουν καθώς βυθίζεστε σε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία προβολής.

Το βελτιωμένο, αντανακλαστικό βαθύ μαύρο εξωτερικό μέρος των TCL NXTWEAR G είναι τοποθετημένο σε μαλακής αφής νάιλον και silica gel – προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που περιβάλλουν ένα μεταλλικό πλαίσιο, δημιουργώντας μια άνετη, φιλική προς το δέρμα εφαρμογή και αίσθηση που είναι επίσης ανθεκτική. Μέσα στη θήκη μεταφοράς υπάρχουν τρία ρυθμιζόμενα μεγέθη μαξιλαριών μύτης για να καλύψουν κάθε σχήμα προσώπου, καθώς και προσαρμογέα φακού για καθαρή εμπειρία θέασης, ανεξάρτητα από την όρασή σας.

Χάρη στον σχεδιασμό των NXTWEAR G, η περιφερειακή όραση διατηρείται και μπορείτε να κοιτάτε προς τα κάτω όσο πληκτρολογείτε ή να μιλήσετε στην αεροσυνοδό που σας προσφέρει ένα ποτό κατά την πτήση σας. Επιτυγχάνοντας μια μοναδική ισορροπία μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, είναι πλέον δυνατόν να χαθείτε σε μια ταινία ή να απολαύσετε μια εικονική συναυλία, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεστε.

Φοριέται ακριβώς όπως ένα παραδοσιακό ζευγάρι γυαλιών, μόνο που δεν υπάρχουν ιμάντες από πάνω για να μπερδεύουν τα μαλλιά σας, ούτε μπαταρίες που χρειάζονται φόρτιση. Επίσης, δεν χρειάζεστε κάποιο app. Απλώς συνδέστε τα γυαλιά σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή με μια συμβατή θύρα USB και απολαύστε μια φανταστική οπτική εμπειρία.

Τα NXTWEAR G είναι συμβατά με περισσότερα από 100 smartphones, με υβριδικές συσκευές 2 σε 1 και με laptops από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές. Θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην Αυστραλία από τον επόμενο μήνα και στην συνέχεια η διαθεσιμότητα θα διευρυνθεί και σε άλλες επιλεγμένες περιοχές.

Συνεργασία Πολλαπλών Οθονών1

Το όραμα της TCL για Multi-Screen συνεργασία γίνεται πραγματικότητα με οποιαδήποτε συσκευή έχετε. Για παράδειγμα, φανταστείτε όσο ταξιδεύετε ή είστε έξω για δουλειές να αγοράζετε εισιτήρια χρησιμοποιώντας ανέπαφες πληρωμές στο τηλέφωνό σας, όσο συνεχίζεται η ροή μουσικής μέσω 5G σύνδεσης. Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε στα χέρια σας το TCL 20 Pro 5G και βυθιστείτε σε μια κινηματογραφική wearable εμπειρία, μαζί και με τα NXTWEAR G, που ασφαλίζουν την απόλυτη φορητή εμπειρία μεγάλης οθόνης και σας ταξιδεύουν ενώ ξεκουράζεστε ή χαλαρώνετε.

Με τη Multi-Screen Συνεργασία της TCL, οι χρήστες των Windows 10 μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν, να μοιραστούν και να ελέγξουν περιεχόμενο στο smartphones τους από την οθόνη του laptop τους. Με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G ενεργοποιημένο, δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, καθώς το laptop σας έχει εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και τις φωτογραφίες σας, στις εφαρμογές Android, καθώς και σε πολλές άλλες λειτουργίες.

Και φυσικά μην ξεχνάτε την ανάγνωση των αγαπημένων σας βιβλίων! Μπορείτε να αλλάζετε από το laptop σας στο TCL 10 TABMAX tablet και να συνεχίζετε μια εμπειρία κοινόχρηστης οθόνης, με τις ειδοποιήσεις του smartphone να εμφανίζονται στο tablet σας, ώστε να μπορείτε να εστιάζετε σε μία οθόνη κάθε φορά.

Έχοντας τελειώσει με τις υποχρεώσεις σας, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε με την γρήγορη και εύκολη μετάδοση μεταξύ συσκευών στην οθόνη της τηλεόρασης. Παρακολουθήστε βίντεο υψηλής ανάλυσης που τραβήχτηκαν στο TCL 20 Pro 5G, απολαύστε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή απλώς δημιουργήστε μια ωραία ατμόσφαιρα καθώς ακούτε μουσική για να χαλαρώσετε. Χρησιμοποιείστε ταυτόχρονα διαφορετικές οθόνες, ελαχιστοποιήστε τους περισπασμούς και μεγιστοποιήστε τις εμπειρίες σας!

Η Multi-Screen Συνεργασία θα υποστηρίζεται από μια σειρά προϊόντων, ξεκινώντας από το TCL 20 Pro μέσω μιας ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε:

https://www.tcl.com/global/en/blogs/work-smarter-with-tcl-multi-screen-collaboration. html.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...