Βραβείο σχεδιασμού για το LG G3

Η υπεροχή της LG Electronics (LG) στο σχεδιασμό και την τεχνολογία τιμήθηκε από την Consumer Electronics Association (CEA -Ένωση Καταναλωτών Ηλεκτρονικών Προϊόντων) με 10 “2015 International CES® Innovation Awards”. Προϊόντα της LG από τις κατηγορίες της οικιακής ψυχαγωγίας, των οικιακών συσκευών και της κινητής τηλεφωνίας τιμήθηκαν με “2015 CES Innovations Awards” σε τέσσερις εξαιρετικά ανταγωνιστικές κατηγορίες: οικιακές συσκευές, περιφερειακά υπολογιστών, οθόνες βίντεο και ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές.

Ανάμεσα στους νικητές των 2015 CES Innovation Awards είναι η εντυπωσιακή Curved 4K OLED TV 77 ιντσών, το διεθνώς αναγνωρισμένο smartphone LG G3 και το επαναστατικό στεγνωτήριο LG EcoHybrid™ με τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας. Τα προϊόντα της LG που βραβεύτηκαν για το 2015, συμπεριλαμβανομένων των 4K Ultra HD και OLED τηλεοράσεων, οθονών υπολογιστών και οικιακών συσκευών, θα ανακοινωθούν στις 7 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της CES 2015 (Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρονικών Προϊόντων) στο Λας Βέγκας.

«Η διάκριση της LG με 2015 CES Innovation Awards σε πολλαπλές κατηγορίες αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας μας στην υπόσχεση ‘Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε ο William Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Ηνωμένων Πολιτειών. «Στην έκθεση CES τον Ιανουάριο, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα πρωτοποριακά νέα προϊόντα μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα στη ζωή των καταναλωτών και να την κάνουν ακόμα καλύτερη».

Το LG G3, η εξέλιξη των smartphones, σχεδιασμένο βάσει της φιλοσοφίας “Simple is the New Smart”, προσφέρει μία εύκολη και έξυπνη εμπειρία χρήσης, ενσωματώνοντας επιπλέον εντυπωσιακή οθόνη Quad HD 5,5 ιντσών και προηγμένη κάμερα 13MP OIS+ με τεχνολογία Laser Auto Focus. Η κομψά σχεδιασμένη συσκευή αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphones της χρονιάς, ενώ προσφέρεται από περισσότερους από 170 φορείς κινητής σε όλο τον κόσμο.

Με την υποστήριξη της CEA και υπό την αιγίδα του Συλλόγου Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής, τα CES Innovation Awards σηματοδοτούν την εξέλιξη των προϊόντων στο σχεδιασμό και την τεχνολογία. Τα Βραβεία επιλέγονται κάθε χρόνο από μια ομάδα επιφανών σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων, οι οποίοι αξιολογούν τα προϊόντα που συμμετέχουν, βασισμένοι σε πληθώρα κριτηρίων, όπως η προστιθέμενη αξία προς το χρήστη, η αισθητική, ο καινοτόμος σχεδιασμός, η ποιότητα και η συμβολή στην ποιότητα ζωής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...