Γνωρίστε το Alcatel A3 XL

Μεταξύ των προϊόντων που παρουσίασε η TCL Communication στην έκθεση CES 2017 στο Λας Βέγκας ήταν και το κινητό Alcatel A3 XL.

Το νεότερο smartphone της Alcatel προσφέρει συνδεσιμότητα 4G, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, και εξαιρετική ποιότητα ήχου σε μία εκθαμβωτική οθόνη 6’’ υψηλής ευκρίνειας (high-definition).

  • Ευρεία οθόνη HD 6’’ για εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας
  • 4G συνδεσιμότητα που προσφέρει μία καθηλωτική εμπειρία ταχύτητας
  • Αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος που παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα και ασφάλεια

Ως μέλος της οικογένειας «Α» της εταιρίας, που αποτελείται από premium smartphone σε προσιτές τιμές, το νέο Alcatel Α3 XL εισάγει ένα νέο ξεχωριστό σχεδιασμό, και το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η οθόνη HD 6-ιντσών, που προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης σε μια ποικιλία ζωντανών χρωμάτων και 3D μοτίβων.

Το νέο πολύ μεγάλο smartphone υποστηρίζεται πλήρως από τη συνδεσιμότητα 4G, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών. Έρχεται πλήρως φορτωμένο με μια σειρά από αποκλειστικές εφαρμογές, φέρνοντας την υπερσύγχρονη τεχνολογία για το κοινό μας σε προσιτή τιμή.

«Η νέα πολύ μεγάλη οθόνη του Alcatel A3 επιτρέπει στους δημιουργικούς πελάτες μας να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους HD ταινίες και να ζήσουν μία all-round εμπειρία πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που απαιτούν μεγάλο όγκο μεταφοράς δεδομένων. Εν ολίγοις, αυτό δίνει αξία στην αγορά τους» δήλωσε ο Vittorio Di Mauro, Senior Vice President Smart Connectivity Division, της TCL Communication.

Το χαρακτηριστικό της αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος επιτρέπει στο smartphone να ξεκλειδώνεται με ένα πάτημα. Επίσης, εξυπηρετεί στο να απαντάμε στις κλήσεις, να τραβάμε φωτογραφίες, να αποκρυπτογραφούμε έγγραφα και να έχουμε γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές.

«Αυτό που είναι αξιοσημείωτο σχετικά με την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος, εκτός από τη μεγαλύτερη ασφάλεια και την εύκολη πρόσβαση, είναι η τιμή στην οποία το προσφέρουμε», ο κύριος Di Mauro είπε. «Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε smartphones πιο προσιτά, πιο προσβάσιμα και πιο διασκεδαστικά για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό το πετύχαμε με το Alcatel A3 XL – είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον που αναζητά μία πλήρη γκάμα χαρακτηριστικών χωρίς να βγει εκτός προϋπολογισμού.»

Το νέο Alcatel A3 XL έχει τόσα πολλά να προσφέρει! Έρχεται με δύο κάμερες με dual flash, ιδανικές για selfies, μαζί με μία σειρά από εφαρμογές που βοηθούν στην ενίσχυση και στην προσαρμογή των φωτογραφιών και των άλμπουμ.

Αυτό το εκπληκτικό smartphone θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...