Ελέγξτε τη ψύξη – θέρμανση του σπιτιού μέσω του Android σας

LG MULTI V S & ARTCOOL Stylist promo_1Η LG φέρνει στην αγορά λύσεις ψύξης – θέρμανσης Multi V S και Artcool Stylist, τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε μέσω… κινητού ή tablet.

Η LG Electronics Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη και χώρου, είτε πρόκειται για οικιακή, είτε για επαγγελματική χρήση.

Επιπλέον, φέτος η LG δίνει τόσο στους τελικούς καταναλωτές, όσο και στους συνεργάτες της, τη δυνατότητα να επωφεληθούν από όλες τις κορυφαίες λύσεις υψηλής τεχνολογίας LG, δίνοντας δώρο με κάθε σύστημα Multi V S ένα WiFi Controller και ένα LG G4c, και με κάθε Artcool Stylist ένα WiFi Controller για τον εύκολο χειρισμό των LG κλιματιστικών, ακόμα και απομακρυσμένα, από το κινητό, το tablet ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι μονάδες LG Multi V S είναι ειδικά σχεδιασμένες για χώρους με αρχιτεκτονικούς περιορισμούς, καθώς διαθέτουν ανεμιστήρα πλευρικής απόρριψης, ενώ χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση, αξιοπιστία, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας έτσι τα λειτουργικά κόστη, και προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη ευκολία και ευελιξία στην εγκατάσταση.

lg1Τα αθόρυβα συστήματα Multi V S είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίοα πουη χρησιμοποιεί το WiFi controller, με τον τελικό χρήστη να μπορεί να ελέγξει τοπικά ή απομακρυσμένα μία εσωτερική μονάδα του συστήματος.

Χάρη στη λειτουργία ‘3D Air Flow’ ο αέρας διαχέεται ομοιόμορφα προς τρεις κατευθύνσεις, ενώ προηγμένες λειτουργίες καθαρισμού αέρα, διατηρούν την ατμόσφαιρα ευχάριστη και καθαρή κατά τη λειτουργία του, συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας των χρηστών και της οικογένειάς τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...