Η επανάσταση των tablets, στα Καταστήματα Wind

  • Νέα προηγμένα tablets σε τιμές για όλους
  • Δωρεάν πρόσβαση στο internet για 30 ημέρες
  • Απόλυτος έλεγχος στη χρήση με την εφαρμογή WIND Broadband Control

Νέα προηγμένα tablets σε προσιτές τιμές μαζί με δωρεάν πρόσβαση στο internet για 30 ημέρες προσφέρουν τα καταστήματα WIND σε όσους προχωρήσουν σε αγορά ως τις 30.06.2012.

Οι νέες συσκευές ZTE Light Tab 2 και Huawei Media Pad αποτελούν τη νέα πρόταση των καταστημάτων WIND όσον αφορά στην επιλογή tablets. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 279€ έως 349€ ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις αποκτήσουν φθηνότερα στα προγράμματα WIND Mobile Broadband Control.

Μάλιστα όσοι αποκτήσουν μια από τις παραπάνω ταμπλέτες μέχρι τέλος Ιουνίου, κερδίζουν ένα δωρεάν πακέτο σύνδεσης Mobile Broadband με Κάρτα που προσφέρει 30 ημέρες δωρεάν internet, για να σερφάρουν όπου και αν βρίσκονται, χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια. Μετά τις 30 ημέρες μπορούν να συνεχίσουν να σερφάρουν όταν το χρειάζονται, ενεργοποιώντας ένα από τα διαθέσιμα προπληρωμένα πακέτα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Επίσης, οι συνδρομητές κατεβάζοντας την εφαρμογή WIND Broadband Control για Android ταμπλέτες μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα την κίνηση δεδομένων είτε έχουν κάρτα είτε  συμβόλαιο διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο στο λογαριασμό τους. Πρόκειται για ένα εργαλείο που δείχνει αναλυτικά την κατανάλωση δεδομένων και το υπόλοιπο ενώ δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να θέτει όρια όσον αφορά στη χρήση internet,  να ενεργοποιεί τη λειτουργία ειδοποίησης όταν φτάσει σε συγκεκριμένο όριο κατανάλωσης που o ίδιος έχει ορίσει, να μηδενίζει τους μετρητές όποτε επιθυμεί αλλά και να δέχεται ενημερώσεις με νέες προσφορές. Η εφαρμογή WIND Broadband Control για Tablets διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στο Google Play!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...