Ο “Κεφάλας”: Παντομίμα και taboo σε ένα παρεΐστικο… κουίζ γνώσεων!

Το νέο παιχνίδι “Ο Κεφάλας – Βρες Λέξεις” του Google Play θα σας προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου! Βρείτε το όνομα διασημοτήτων, θυμηθείτε το ελληνικό τραγούδι ή προσπαθήστε να εντοπίσετε το ζώο που βρίσκεται… στο “κεφάλι” σας με την καθοδήγηση των φίλων σας. Όλα αυτά, όμως, πριν τελειώσει ο χρόνος!

Το δημοφιλές γαλλικό παιχνίδι charades, ένα μείγμα παντομίμας, μιμήσεων και εύρεσης διαφόρων λέξεων, ταινιών, τραγουδιών και χαρακτήρων είναι πλέον γεγονός στο Android.

Τοποθετήστε τη συσκευή στο μέτωπο και σηκώστε επάνω το κεφάλι… εαν βρήκατε τη λέξη & κάτω αν θέλετε να πάτε πάσο και να να περάσετε στην επόμενη ερώτηση.

Με 29 συναρπαστικές κατηγορίες, και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δικά σας παιχνίδια, ο  “Κεφάλας” θεωρείται το απόλυτο παιχνίδι για όλη την παρέα, είτε πρόκειται για βραδιές στο σπίτι, είτε ταξίδια με το αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά:

– Παίξτε μαζί με ένα φίλο, ή χωριστείτε σε 2-4 ομάδες με άπειρους παίκτες.
– Διασκεδάστε με το video του γύρου ή αποθηκεύστε το στη συσκευή σας και μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook και σε πολλά δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.
– Ιδανικό για όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.
– Επιλογή Αριθμού Γύρων και της διάρκειας τους.
– Τυχαία Επιλογή Κατηγορίας. Για να μην μαλώνετε με την παρέα σας για το ποια κατηγορία θα επιλέξετε, αφήστε το στην τύχη.
– Έξτρα Διασκέδαση με ειδικούς κανόνες, όπως περιγραφή της κάρτας με τη γλώσσα έξω, χοροπηδώντας στο ένα πόδι κτλ.

Κατηγορίες των καρτών: Ταινίες, Αθλητικά, Διάσημα Πρόσωπα, Ελληνική Μουσική, Ελληνική Τηλεόραση, Επιστήμη, Εταιρίες και Προϊόντα, Κόσμος, Επιστήμη, Καλοκαίρι, Πρόσωπα του Hollywood, Τηλεοπτικές Σειρές κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.milky.gr/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milky.bighead2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...