Κατέφθασαν οι ταινίες και στο ελληνικό Google Play!

Οι περισσότεροι χρήστες τεχνολογίας πρωτογνώρισαν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Google, το Google Play, κατεβάζοντας android εφαρμογές για το smartphone τους. Στη συνέχεια, προστέθηκαν και για τη χώρα μας οι ενότητες της μουσικής και των ψηφιακών βιβλίων, ενώ πρόσφατα η πλατφόρμα ηλεκτρονικής αγοράς περιεχομένου ολοκληρώθηκε με την προσθήκη της κατηγορίας των ταινιών.
Η ενότητα αγοράς ταινιών λοιπόν, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία τίτλων για αγορά αλλά και για ενοικίαση, με τις περισσότερους εξ αυτών να έχουν υπότιτλους και στα ελληνικά. Η αγορά νέων ταινιών στοιχίζει περίπου 14 ευρώ και η ενοικίαση συνήθως ξεκινά από τα 2 ευρώ για να φτάσει έως και τα 4 για νεότερες παραγωγές.
Οι περισσότερες ταινίες διαθέτουν στερεοφωνικό ήχο, αλλά δυστυχώς δεν αναγράφεται σε όλες η ποιότητα εικόνας της ταινίας. Προς το παρόν δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ταινίες στον υπολογιστή, δηλαδή χρειάζεστε σύνδεση στο internet για να τις δείτε μέσω streaming, ενώ αντίθετα σε κινητά και ταμπλέτες μπορείτε να τις αποθηκεύσετε τοπικά. Εν αναμονή λοιπόν, να δούμε περισσότερες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και ελπίζουμε χαμηλότερες τιμές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...