Τα προϊόντα της Lenovo είναι κατασκευασμένα για να ξεκλειδώσουν στο έπακρο τις δυνατότητές σας  

Αξιοποιώντας τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας, μέσω του Internet of Things (IoT) και της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), οι νεότερες καινοτομίες της Lenovo ξεκλειδώνουν το δυναμικό κάθε ανθρώπου και προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεπεράσουν τα όρια τους και να ενισχύσουν τη συνδεσιμότητα τους.

Οι νέες καινοτομίες της Lenovo έχουν σχεδιαστεί για Έξυπνο Μετασχηματισμό, την ιδέα ότι οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή τους με τη χρήση τεχνολογίας που «μετασχηματίζει» – για παιχνίδι, εργασία ή στο σπίτι – και τα προϊόντα Lenovo που ανακοινώθηκαν σήμερα στη CES 2019 κάνουν ακριβώς αυτό.

Μεταμορφώνοντας τον τρόπο που ζούμε 

Lenovo Smart Clock με Google AssistantTM

Η Lenovo συνεργάστηκε ξανά με τη Google® – αυτή τη φορά για να δημιουργήσει το Lenovo Smart Clock με τον Βοηθό Google, την τελευταία προσθήκη στην καινοτόμα σειρά smart living της Lenovo. Κατασκευασμένο ειδικά για την κρεβατοκάμαρά σας, το Smart Clock της Lenovo σας βοηθά να χαλαρώσετε το βράδυ, να ξεκινήσετε την ημέρα σας, να ελέγχετε το έξυπνο σπίτι σας και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με το multi-room audio grouping. Το Lenovo Smart Clock, ως η πιο πρόσφατη συσκευή στην οικογένεια συσκευών smart home της Lenovo, έρχεται να προστεθεί στη συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά προϊόντων, που έως σήμερα περιλαμβάνει το Lenovo Smart Displayκαι τα Lenovo Smart Home Essentials, επιβεβαιώνοντας έτσι  τη συνεχή δέσμευση της Lenovo να κάνει τη ζωή όλης της οικογένειας ευκολότερη και πιο παραγωγική. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Lenovo Smart Clock blog.

Lenovo Smart Tabs powered by Amazon® Alexa®

Σε συνεργασία με την Amazon, η Lenovo δημιούργησε τα Lenovo Smart Tabs, μια νέα κατηγορία 2-in-1 tablets που μετατρέπονται σε έξυπνες οθόνες πλήρους λειτουργίας με το Amazon Alexa. Απαραίτητα για κάθε σπίτι, τα Lenovo Smart Tabs είναι εξαιρετικά απλά στη σύνδεση και τη λειτουργία τους. Απλώς τοποθετήστε το Lenovo Smart Tab στο Lenovo Smart Dock που παρέχεται δωρεάν και το tablet σας μετατρέπεται σε μια έξυπνη οθόνη σε “Show Mode”, με full screen και εξαιρετικό ήχο και την Alexa που ανταποκρίνεται στις εντολές από σχεδόν οπουδήποτε στο δωμάτιο. Με τα Lenovo Smart Tabs, κάθε σπίτι θα έχει πια πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο AndroidTMtablet που λειτουργεί παράλληλα ως hub για όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές. Αυτή η δυνατότητα καθιστά το νέο αυτό 2 σε 1 tablet μία συσκευή που κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό tablet, προσφέροντας νέους και συναρπαστικούς τρόπους διαχείρισης των οικιακών συσκευών. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Lenovo Smart Tabs blog.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...