Το νέο “πεντάρι” 4G MLS iQTalk Flame στο ΓΕΡΜΑΝΟ

overview_20311012_2Το νέο 4G Smartphone MLS iQTalk Flame, με μεγάλη οθόνη 5 ιντσών και ιδιαίτερα προσιτή τιμή, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Το MLS iQTalk Flame είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,0 GHz, έχει λογισµικό Android 5.1 Lollipop και υποστηρίζει ταχύτητες 4G που επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet με γρήγορες ταχύτητες χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE.

Η συσκευή διαθέτει, επίσης, 8GB μνήμη και μεγάλη οθόνη αφής 5’’ ιδανική για να απολαμβάνει κανείς αγαπημένες ταινίες, βίντεο και games, αλλά και κύρια κάμερα 8MP για να μπορεί ο χρήστης να απαθανατίζει την κάθε στιγμή με ρεαλιστικά χρώματα και μοναδική ευκρίνεια.

MLS iQTalk_FlameΤο MLS iQTalk Flame ξεχωρίζει, επίσης, για την προσωπική βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), που διευκολύνει τη ζωή του χρήστη.

Μέσω φωνητικής εντολής στα ελληνικά η συσκευή μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά και να βρει στο Internet πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.

Το MLS iQTalk Flame διατίθεται στα 139€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Plus. Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να το αποκτήσουν με λιγότερο από 12€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...