4ο Samsung Service Lab Workshop

Η Samsung Electronics Hellas και το INNOVATHENS διοργανώνουν το 4ο Samsung Service Lab Workshop στις 15 και στις 16 Σεπτεμβρίου. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στον ομώνυμο κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που δημιούργησε η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών σε συνεργασία με έξι συνδέσμους καινοτόμων επιχειρήσεων. Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.

Ο στόχος του workshop “Samsung Service Lab” είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...