5 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως

Νέο ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει το Samsung Galaxy S II, ξεπερνώντας τα 5 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις, γεγονός που αποτελεί ιστορικό ορόσημο για την εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις των 5 εκατομμυρίων επιτεύχθηκαν μόλις σε 85 ημέρες από το λανσάρισμα του κινητού τηλεφώνου, 40 μέρες νωρίτερα συγκριτικά με τον προκάτοχο του, το Samsung Galaxy S. Το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί αφού η Samsung μόλις ξεκίνησε τη διάθεση της συσκευής στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.


Το GALAXY S II αποτελεί τη ναυαρχίδα των smartphones της Samsung. Λεπτό (μόλις 8,49 χιλιοστά) και ελαφρύ, διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως διπύρηνο επεξεργαστή για υψηλές επιδόσεις, Super AMOLED Plus οθόνη για απαράμιλλη οπτική εμπειρία και λειτουργικό σύστημα Android, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, παγκοσμίως.


Παράλληλα, η επόμενη γενιά smartphones διαθέτει τα Samsung Hubs – τις ολοκληρωμένες εφαρμογές κινητού τηλεφώνου, σχεδιασμένες να ταιριάζουν σε κάθε δραστηριότητα του χρήστη, προσφέροντάς του πρόσβαση σε μουσική, παιχνίδια, βιβλία και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.


Ίσως σας ενδιαφέρουν…