LG L Fino

Το LG L Fino εμφανίζεται ως μια ισχυρή εναλλακτική σε σχέση με τα ακριβότερα smartphones, για νεαρούς χρήστες και για τους λιγότερο έμπειρους καταναλωτές αναδυόμενων αγορών 3G. Μερικές από τις κύριες λειτουργίες των LG L Fino περιλαμβάνουν:

– Τη λειτουργία Touch & Shoot, η οποία βοηθά το χρήστη να εστιάζει την κάμερα και να τραβά φωτογραφίες ακουμπώντας σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, εύκολα και με μία μόνο κίνηση.
– Τη λειτουργία Gesture Shot, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να θέτει σε λειτουργία ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων κάνοντας μια απλή κίνηση – ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του μπροστά από το φακό της κάμερας.
– Τη λειτουργία Front Camera Light, η οποία μικραίνει τις διαστάσεις της οθόνης προεπισκόπησης (preview screen) και προσθέτει ένα λευκό φόντο σε λήψεις με self-portrait mode.
– Τη λειτουργία Knock Code™, η οποία δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει το LG smartphone του με μια απλή κίνηση, ’knock*άροντας’ στην οθόνη του κινητού τον προσωπικό του κωδικό.
– Τη θήκη QuickCircleTM, που διευκολύνει την πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, μουσική και κάμερα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει ο χρήστης συνεχώς το κάλυμμα.

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά LG L Fino:
– Επεξεργαστής: 1.2GHz Quad-Core
– Οθόνη: 4.5 ιντσών WVGA IPS (800 x 480 / 207ppi)
– Μνήμη: 1GB RAM / 4GB
– Κάμερα: Πίσω 8MP / Εμπρός VGA
– Μπαταρία: 1.900 mAh
– Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4.2 KitKat
– Διαστάσεις: 127.5 x 67.9 x 11.9 χιλιοστά
– Δίκτυα: HSPA+ 21Mbps (3G)
– Χρώματα: Λευκό / Μαύρο / Χρυσαφί / Κόκκινο / Πράσινο (ανάλογα με την Αγορά)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...