Google Classroom:Οι εργασίες των μαθητών-φοιτητών και στο smartphone

Κάνετε χρήση του Google Classroom στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο; Κατεβάστε την εφαρμογή Android στο κινητό σας για να μπαίνετε στο Classroom ακόμα και εκτός σπιτιού!

Το Classroom βοηθά τους καθηγητές να εξοικονομούν χρόνο, να διατηρούν την οργάνωση των μαθημάτων και να βελτιώνουν την επικοινωνία με τους φοιτητές. Είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Google Apps for Education, μιας δωρεάν οικογένειας εργαλείων παραγωγικότητας στα οποία περιλαμβάνονται το Gmail, το Drive και τα Έγγραφα.

Το Classroom σχεδιάστηκε ώστε να διευκολύνει τους καθηγητές να δημιουργούν και να συγκεντρώνουν εργασίες χωρίς έντυπο υλικό, ενώ περιλαμβάνει λειτουργίες εξοικονόμησης χρόνου, όπως τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ενός Εγγράφου Google για κάθε φοιτητή. Δημιουργεί επίσης φακέλους στο Drive για κάθε εργασία και για κάθε φοιτητή, για να διευκολύνει τους πάντες να παραμένουν οργανωμένοι.

Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν τις προθεσμίες στη σελίδα “Εργασίες” και να αρχίζουν να εργάζονται με ένα μόνο κλικ. Οι καθηγητές μπορούν να διαπιστώνουν γρήγορα ποιοι φοιτητές έχουν ολοκληρώσει την εργασία και να υποβάλλουν άμεσα σχόλια και βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από το Classroom.

Με την εφαρμογή Android για κινητά, οι φοιτητές και οι καθηγητές μπορούν να προβάλλουν τα μαθήματά τους και να επικοινωνούν με τους (συμ)φοιτητές τους σε πραγματικό χρόνο. Οι φοιτητές μπορούν να ανοίγουν τις εργασίες τους και να εργάζονται σε αυτές απευθείας από το τηλέφωνο ή το tablet τους. Οι καθηγητές μπορούν να παρακολουθούν ποιος έχει παραδώσει τις εργασίες του και να τις ελέγχουν, στη σχολή ή κατά τις μετακινήσεις τους.

Η χρήση του Classroom εξασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα:

Εύκολο στη ρύθμιση

Οι καθηγητές μπορούν να προσθέτουν φοιτητές απευθείας ή να κοινοποιούν έναν κωδικό συμμετοχής στο μάθημά τους. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για τη ρύθμιση.

Εξοικονομεί χρόνο

Η απλή ροή των εργασιών χωρίς έντυπο υλικό επιτρέπει στους καθηγητές να δημιουργούν, να ελέγχουν και να βαθμολογούν εργασίες γρήγορα, από ένα σημείο.

Βελτιώνει την οργάνωση

Οι φοιτητές μπορούν να βλέπουν όλες τις εργασίες τους σε μια σελίδα εργασιών, ενώ κάθε υλικό που χρησιμοποιείται στο μάθημα αρχειοθετείται αυτόματα σε φακέλους στο Google Drive.

Βελτιώνει την επικοινωνία

Το Classroom επιτρέπει στους καθηγητές να στέλνουν ανακοινώσεις και να ξεκινούν άμεσα συζητήσεις ανάμεσα σε όλους όσοι συμμετέχουν στο μάθημα. Οι φοιτητές μπορούν να μοιράζονται πόρους μεταξύ τους ή να υποβάλλουν απαντήσεις στις ερωτήσεις στη ροή.

Οικονομικά προσιτό και ασφαλές

Όπως όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Google Apps for Education, το Classroom δεν περιέχει διαφημίσεις, δεν χρησιμοποιεί ποτέ το περιεχόμενό σας ή τα δεδομένα των φοιτητών για διαφημιστικούς σκοπούς και είναι δωρεάν για τις σχολές.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.classroom&hl=el

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...