Εφαρμογές Android για δίαιτα και απώλεια κιλών

εφαρμογές Android για δίαιτα άνδρας κρατάει μήλο

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές Android για δίαιτα και απώλεια κιλών, όμως παρακάτω αναφέρονται οι καλύτερες, όσον αφορά την ευκολία χρήσης τους, το φιλικό τους περιβάλλον και φυσικά την αποτελεσματικότητά τους στην απώλεια βάρους.

Εφαρμογές Android για δίαιτα

  • MyFitnessPalMyFitnessPal

Αξιολόγηση: 4,4 αστέρια

Κατεβάστε την εδώ 

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής

Το MyFitnessPal έρχεται με μια τεράστια βάση δεδομένων, σαρωτή barcode και συνταγές. Η εφαρμογή παρακολουθεί τα θρεπτικά συστατικά και τις θερμίδες που λαμβάνετε καθημερινά και σας προσφέρει πληροφορίες για τις διατροφικές σας επιλογές, βοηθώντας σας να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε την άσκηση και τα βήματά σας, καθώς και να βρείτε υποστήριξη από την κοινότητα της εφαρμογής.

  • NoomNoom

Αξιολόγηση: 4,3 αστέρια

Κατεβάστε την εδώ

Τιμή: Δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής

Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες εφαρμογές Android για δίαιτα που αντί να σας πει να τρώτε λιγότερο και να κινείστε περισσότερο, το Noom χρησιμοποιώντας την δύναμη της ψυχολογίας, προσπαθεί να εντοπίσει τις κρυμμένες σκέψεις και πεποιθήσεις σας σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση. Στη συνέχεια, δημιουργεί μια προσαρμοσμένη στρατηγική για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Η εφαρμογή σάς βοηθά να παρακολουθείτε το βάρος, το φαγητό, την άσκηση, την αρτηριακή πίεση και το σάκχαρο σας, όποτε το θελήσετε.

  • Lose Weight in 30 DaysLose-Weight-in-30-Days

Ίσως σας ενδιαφέρουν…