Βρείτε τα στη Vodafone…

Τα νέα CAT9 Samsung Galaxy S7 edge και S7 υποστηρίζουν 4G++ ταχύτητες έως και 375Mbps, που σε συνδυασμό με το γρήγορο και διαρκώς εξελισσόμενο δίκτυο της Vodafone, θα χαρίσουν την απόλυτή εμπειρία internet σε όσους τα επιλέξουν, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Όσοι προπαραγγείλουν μέχρι 10 Μαρτίου το Samsung Galaxy S7 edge ή το Samsung Galaxy S7 στο www.vodafone.gr θα έχουν τη δυνατότητα να τo παραλάβουν σπίτι τους, πριν το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής και να αποκτήσουν το Samsung Gear VR αξίας €99.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 edge & S7 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 11 Μαρτίου στην τιμή των 829€ και 729€ αντίστοιχα. Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ σε διάφορα σχέδια, τύπους & χρώματα.

Samsung galaxy s7

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S7 στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S7 και για το Samsung Galaxy S7 edge στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S7-Edge.