Huawei Watch 3: Εσείς κοιτάτε την ώρα και αυτό την υγεία σας!

Η τεχνολογία βαδίζει γοργά προς μια εποχή που ένα πλήρες check up θα πραγματοποιείται με ένα κλικ σε κάποια smart συσκευή μας. Τα νέα premium ρολόγια της Huawei φέρνουν λίγο πιο κοντά ένα μέλλον που τα wearables θα σώζουν ζωές…

Τα Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro έχουν αναρίθμητα τεχνολογικά πλεονεκτήματα, μιας και συγκεντρώνουν το σύνολο της τεχνογνωσίας του κινεζικού κολοσσού στον συγκεκριμένο τομέα. Ξεπερνώντας την ασυναγώνιστη εμφάνισή τους, το πανίσχυρο chipset στο εσωτερικό, τις πολυάριθμες επιλογές συνδεσιμότητας και φυσικά την ολοκληρωμένη πρόταση σε επίπεδο λογισμικού με το δίδυμο λειτουργικού HarmonyOS 2.0 και καταστήματος εφαρμογών AppGallery, τα νέα «έξυπνα» ρολόγια της εταιρείας έχουν και κάτι επιπλέον -ίσως ακόμα πιο σημαντικό- να καταθέσουν στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τα wearables μέχρι σήμερα. Αναφερόμαστε προφανώς στην παρακολούθηση της υγείας του χρήστη με έναν σαφώς πιο ολοκληρωμένο τρόπο, μιας και για πρώτη φορά προστίθεται στην ομάδα των βιομετρικών καταγραφών και ο αισθητήρας μέτρησης θερμοκρασίας δέρματος. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιατρικές γνώσεις, για να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η μέτρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας, ειδικά στις μέρες μας. Κάθε διακύμανση εκτός των φυσιολογικών ορίων (συνήθης θερμοκρασία δέρματος: 33.5 – 36.9°C) αποτελεί τον τρόπο που έχει το σώμα μας, για να μας προειδοποιήσει πως κάτι συμβαίνει στον οργανισμό μας. Το μήνυμα αυτό «εισπράττει» άμεσα το Huawei Watch 3 και μας ενημερώνει σχετικά σε πραγματικό χρόνο, προσθέτοντας τη χαρτογράφηση της θερμοκρασίας στις λοιπές ζωτικές ενδείξεις που μπορεί να παρακολουθήσει στενά.

Οι καρδιακοί παλμοί και ο κορεσμός οξυγόνου στο αίμα (SpO2) παραμένουν στη φαρέτρα των ρολογιών της Huawei, ενώ χάρη στο πλήρως αναβαθμισμένο σύστημα TruSeen 4.5+, οι μετρήσεις είναι ακόμα πιο ακριβείς, δαπανώντας λιγότερη ενέργεια. Το ψηφιακό σας ιστορικό φυλάσσεται με ασφάλεια στο smartphone σας και την εφαρμογή Huawei Health («Υγεία» όπως θα την βρείτε στα ελληνικά), προκειμένου να έχετε μια πλήρη εποπτεία της πορείας της φυσικής σας κατάστασης και των ζωτικών σας ενδείξεων.

Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν πρόβλημα με την ποιότητα του ύπνου τους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν καν συνδέσει με τον ύπνο τους την πηγή αρκετών προβλημάτων κατά τη διάρκεια της μέρας (απουσία συγκέντρωσης, κόπωση κ.ά.). Απάντηση στο πόσο καλά κοιμάστε, δίνει η τεχνολογία TruSleep 2.0, η οποία με τη βοήθεια ενός Huawei Watch 3 εντοπίζει έξι από τα επικρατέστερα προβλήματα ύπνου και παρέχει προτάσεις για να βελτιώσετε την ποιότητά του.

Τα επίπεδα του στρες μετρά αδιάκοπα το σύστημα TruRelax , προκειμένου να σας παρουσιάσει με σχετικά γραφήματα πόσο παραγωγικό ή ψυχοφθόρο ήταν το άγχος σας κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης μέρας. Σε πραγματικά δύσκολες στιγμές, μάλιστα, η εφαρμογή μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασκήσεις αναπνοής, προκειμένου να επανέλθετε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δυστυχώς, όλα τα προβλήματα δεν περνούν με ασκήσεις αναπνοής όμως, οπότε αν βρεθείτε σε κατάσταση κινδύνου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε 5 διαδοχικές φορές την περιστρεφόμενη κορώνα, για να στείλετε SOS σε μια επαφή έκτακτης ανάγκης που έχετε προκαθορίσει. Σε περίπτωση που το ρολόι ανιχνεύσει απότομη πτώση του ιδιοκτήτη, ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία εκπομπής SOS μηνύματος προς την επαφή έκτακτης ανάγκης. Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει την παραπάνω διαδικασία είναι να επιλέξετε εγκαίρως πως είστε καλά στο ερώτημα που θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής. Να επισημάνουμε πως αν έχετε αξιοποιήσει την eSIM λειτουργικότητα του ρολογιού, οι εν λόγω λειτουργίες SOS αξιοποιούνται ακόμα και όταν δεν έχετε κοντά το smartphone σας (π.χ. αν έχετε πάει για άθληση).

Και μιας και αναφέραμε την άθληση, ας μην ξεχνάμε πως τα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro έρχονται με αυτόματη αναγνώριση 6 ειδών προπόνησης, καθώς και καταγραφή επαγγελματικού επιπέδου των επιδόσεών σας σε 15 δημοφιλή αθλήματα και 85 εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης.

 


Μοναδική προσφορά!

Πάρτε δώρο με κάθε Huawei Watch 3 τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα Huawei FreeBuds Pro! Η προσφορά ισχύει μέχρι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Βρείτε το Huawei Watch 3 σε Active, Classic και Elite Edition καθώς και το Huawei Watch 3 Pro σε Classic και Elite Edition, στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...