Lenovo TAB3: Νέα Android tablets στην MWC ’16

Η Lenovo παρουσιάζει τις τρεις συσκευές «TAB3» που είναι ιδανικά σχεδιασμένες για επιχειρήσεις και οικογένειες.

lenovo_tab3_8

Η Lenovo παρουσίασε το TAB3 10 Business, ένα Android φτιαγμένο για επαγγελματική χρήση και τα TAB3 7 και TAB3 8, την πρώτη σειρά οικογενειακών tablet της Lenovo. Το TAB3 10 Business είναι έξυπνα σχεδιασμένο, έτοιμο για επιχειρήσεις και εύκολο στη χρήση από τους εργαζόμενους, συνδυάζοντας την ισχύ και την ευελιξία του Android 6.0 βελτιστοποιημένα και με υπηρεσίες που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τους επαγγελματίες. Υποστηρίζοντας πλήρως το Android For Work, το tablet προσφέρει επίσης ποικιλία επιλογών ασφαλείας και κρυπτογράφησης που βοηθούν τους χρήστες να κρατήσουν τις συσκευές τους και τα επαγγελματικά αρχεία που αποθηκεύουν σε αυτές ασφαλή.

Το TAB3 10 Business είναι βελτιστοποιημένο για επιχειρηματική ευελιξία, βοηθώντας τους εργαζόμενους που είναι μονίμως εν κινήσει κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους. Προσαρμόζεται σε κάθε είδος επαγγελματική χρήση, από συνεδριακά μέγαρα έως την εργοστασιακή παραγωγή ή τα σημεία πώλησης. Οι μελέτες χρηστών της Lenovo δείχνουν πως τα tablets είναι οι συσκευές που μοιράζονται περισσότερο μέσα στην οικογένεια. Για αυτό, σχεδίασαν τα TAB3 8 και 7 με γνώμονα την κοινή χρήση- στηρίζοντας λειτουργίες πολλαπλών χρηστών. Και επειδή γνωρίζουμε πως θα χρησιμοποιούνται και από παιδιά, παρουσιάσαμε και ένα παιδικό πρόγραμμα λειτουργίας καθώς και χαρακτηριστικά φιλικά προς τα παιδιά όπως είναι η προσαρμοστική οθόνη, κάνοντάς το ιδανικό tablet για όλη την οικογένεια.

Lenovo TAB3 8

Lenovo TAB3 8

TAB3 10 Business: Έτοιμο για την επιχείρηση. Φιλικό προς τον TAB3 10 εργαζόμενο

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Android tablets ολοένα και μεγαλώνει προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα των υπαλλήλων, για αυτό και δημιουργήθηκε το TAB3 10 Business, με software και hardware ιδανικά για εμπορική χρήση.

Η Lenovo έχει εξασφαλίσει πως το TAB3 10 Business περιλαμβάνει το κατάλληλο σύστημα και τις κατάλληλες εφαρμογές για επιχειρήσεις. Το tablet έχει Android for Work, που προσφέρει ειδικά προφίλ για τα επιχειρησιακά περιεχόμενα και παρέχει έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια και διαχειρισιμότητα. Έχει επίσης προεγκατεστημένες εφαρμογές Android for Work, Google Play for Work, καθώς και το Kiosk Mode που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν το TAB3 10 Business για να λειτουργεί σα διαδραστικό περίπτερο. Το tablet υποστηρίζει επίσης βιομηχανικά solutions για τη διαχείριση τάξεων, σημείων πώλησης αλλά και την εφαρμογή e-Health. Και το TAB3 10 Business ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά την ανθεκτικότητα – μπορεί να αντέξει τη φθορά των απαιτητικών εργασιακών περιβαλλόντων με την τεχνολογία P2i για να πετύχει αποδοτικότητα IP52 για προστασία από σκόνη και νερό αλλά και από γρατζουνιές μέσα από τις Gorilla Glass 3 οθόνες.

TAB3 10 Business

TAB3 10 Business

Πλήρως διαχειρίσιμο και ασφαλές, το TAB3 10 Business χρησιμοποιεί λογισμικό κρυπτογράφησης hardware, πολιτική ελέγχου και δυνατότητα απομακρυσμένης βοήθειας. Η Lenovo έχει εξοπλίσει το TAB3 10 Business με ισχυρή προστασία η οποία προστατεύει τα επιχειρηματικά δίκτυα και επιτρέπει στις επιχειρήσεις όχι μόνο να παρακολουθούν τις συσκευές τους αλλά και να δημιουργούν geofences. Το κινητό σύστημα διαχείρισης της συσκευής διαθέτει επίσης τηλεχειριστήριο, σιωπηλή εγκατάσταση εφαρμογών και hardware και software δυνατότητες ολικού κλειδώματος.

Ενδυναμώθηκαν επίσης οι δυνατότητες ευελιξίας και κάθετης ενσωμάτωσης του tablet στον εργασιακό χώρο με το κατάλληλο hardware και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Ο Quad-core επεξεργαστής 1.3GHz δίνει στους χρήστες γρήγορο και ισχυρό multi-tasking και υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων. Εν τω μεταξύ, το προσωπικό μπορεί είναι εν κινήσει όλη την ημέρα με έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μαζί με ένα πλήρες ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών εν κινήσει, όπως η πλήρης USB χρήση για εύκολη σύνδεση εξωτερικών χώρων αποθήκευσης, συνδεσιμότητα Υ-και Τ-, καλώδια RJ45 ή αναγνώστες καρτών. Το TAB3 10 Business προσφέρει επίσης ποικιλία λύσεων συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων NFC, dual-band Wi-Fi AC, πλήρες GPS και προαιρετικό 4G, συμπληρώνοντας αυτό το suite.

Lenovo TAB3_10 Business_Splash Proof

Και για τις περιπτώσεις εξειδικευμένης επαγγελματικής χρήσης, από ψηφιακές παρουσιάσεις έως συνεδριακές κλήσεις, η Lenovo έχει εξοπλίσει το TAB3 10 Business με γραφικά και ήχο που προέχει, με οθόνη 10″ full-HD IPS με Gorilla Glass 3 και dual ηχεία ενδυναμωμένα από το Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο. Η 8MP πίσω κάμερα αυτόματης εστίασης του tablet και η 5MP μπροστινή κάμερα παράγουν εικόνες ποιότητας με σαφήνεια υψηλής ανάλυσης.

Για πολλές οικογένειες, η παρακολούθηση video ή το παιχνίδι στο tablet χρειάζεται από κοινού χρήση. Η Lenovo έφτιαξε τη σειρά tablet TAB3 7 και 8 για να διευκολύνει τις οικογένειες με λειτουργίες πολλαπλών χρηστών και αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Για μικρότερα παιδιά, το tablet έρχεται με προεγκατεστημένη λειτουργία ειδικά για παιδιά με ασφαλείς επιλογές πλοήγησης στο διαδίκτυο και τη δυνατότητα να περιοριστεί η προσβασιμότητα στο tablet συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας. Παράλληλα, οι λειτουργίες πολλαπλών χρηστών επιτρέπουν στις οικογένειες να μοιράζονται το tablet χωρίς να πρέπει να μοιράζονται τα αρχεία, τις εφαρμογές και τα email.

Lenovo TAB3 7

Lenovo TAB3 7

Για τους γονείς που ανησυχούν για τις επιπτώσεις του blue light από τις οθόνες των συσκευών στα μάτια των μικρών παιδιών, τα TAB3 7 και TAB3 8 έρχονται με τεχνολογία Adaptive Display που έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει το blue light. Η οθόνη μπορεί να προσαρμόσει τα οπτικά και τους ήχους του tablet σύμφωνα με το χρήστη που κοιτάζει την οθόνη. Προσαρμόζει επίσης τη φωτεινότητα και το χρώμα, εντοπίζοντας τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του χώρου με τη χρήση αισθητήρων.

Τα TAB3 7 και TAB3 8 είναι ευέλικτες συσκευές, που λειτουργούν με επεξεργαστές 1.0GHz Quad-Core, με μπροστινή κάμερα 2MP και πίσω κάμερα 5MP καθώς και Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο. Είναι επίσης διαθέσιμα με 4G LTE υποστήριξη επιλογής για υπερ-γρήγορη σύνδεση στο Internet ενώ κινείστε.

TAB3 7: Το οικογενειακό tablet που χωράει στην τσέπη

Το πολύχρωμο TAB3 7 έρχεται με οθόνη 7″ SD IPS και είναι φτιαγμένο για το δραστήριο τρόπο ζωής των νεότερων χρηστών που προτιμούν να περνάνε χρόνο έξω. Η επιφάνεια απώθησης νερού βοηθάει τους χρήστες να παίρνουν το tablet οπουδήποτε χωρίς να φοβούνται μην πέσει νερό – στην κουζίνα, στη βροχή ακόμα και στο μπάνιο.

Lenovo TAB3 8

Lenovo TAB3 8

TAB3 8: Καταφέρνει μια Ιδανική Ισορροπία μεταξύ Φορητότητας και Εύκολης Ανάγνωσης

Με οθόνη 8 «HD IPS και δύο ηχεία στο μπροστινό μέρος ενισχυμένα με Dolby Atmos κινηματογραφικό ήχο, το TAB3 8 είναι ο τέλειος σύντροφος πολυμέσων για μεγάλα οδικά ταξίδια ή το σπίτι. Τέλεια για όλα τα μέλη της οικογένειας, η ευέλικτη συσκευή έρχεται με την υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, ώστε οι χρήστες να μοιράζονται το tablet τους με τους εφήβους ή τα μικρότερα παιδιά. Όπως το TAB3 7, παρέχει επίσης ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και περιορισμένη πρόσβαση, καθώς και ασφαλείς τρόπους προβολής για τα παιδιά στην παιδική λειτουργία.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…