LG: Εντυπωσιάζει με το G Flex2 και το Watch Urbane!

Στο φετινό Mobile World Congress 2015 (MWC), που άνοιξε τις πύλες του χθες στη Βαρκελώνη, η LG Electronics (LG) παρουσίασε μια διευρυμένη και καινοτόμο συλλογή συσκευών και λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων του εξαιρετικού G Flex2, των premium wearable συσκευών και μίας νέας σειράς από smartphones μεσαίας κατηγορίας. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας «Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή»- “Innovation for a Better Life”, τα νέα προϊόντα παρουσιάζονται σε τέσσερις ξεχωριστές Ζώνες, αντιπροσωπεύοντας τη στρατηγική της LG για το επόμενο έτος.

Ζώνη G Flex2: Ένα Κυρτό Έργο Τέχνης

Το νέο LG G Flex2 αποτελεί σήμερα το πιο προηγμένο smartphone της αγοράς, σχεδιασμένο με μια κυρτή οθόνη που προσφέρει εργονομία αλλά και υψηλή αισθητική. Η 5.5 ιντσών οθόνη Full HD ανάλυσης προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην εμπειρία θέασης, με ρεαλιστικές εικόνες γεμάτες ζωντάνια. Οι ισχυρές επιδόσεις και οι έξυπνες UX λειτουργίες ολοκληρώνουν το νέο LG G Flex2, υπογραμμίζοντας την ηγετική θέση της LG τόσο στον τομέα του σχεδιασμού, όσο και της τεχνολογίας.

Ζώνη μεσαίας κατηγορίας: Premium Εμπειρία στη Μεσαία Κατηγορία

Η LG παρουσιάζει για πρώτη φορά μία νέα σειρά smartphones μεσαίας κατηγορίας, που είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά των πιο premium μοντέλων σε ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών. Και τα τέσσερα μοντέλα – Magna, Spirit, Leon και Joy – διαθέτουν κυρτό σχεδιασμό, οθόνες αφής τεχνολογίας in-cell και UX λειτουργίες της σειράς G, όπως οι Gesture Shot και Glance View. Οι τρείς από τις τέσσερις νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε δύο εκδόσεις 4G και 3G, προσφέροντας τέλεια ισορροπία στυλ και χρηστικότητας.

Ζώνη Wearables: Αρμονικός συνδυασμός μόδας και τεχνολογίας

Η LG παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο νέα smartwatches στο MWC 2015. Με έναν κλασικό και εντυπωσιακό σχεδιασμό, το LG Watch Urbane συλλαμβάνει εκ νέου την ομορφιά ενός πολυτελούς ρολογιού υψηλής ωρολογοποιίας. Το LG Watch Urbane LTE αποτελεί το πρώτο smartwatch παγκοσμίως που προσφέρει δυνατότητες LTE (Long – Term Evolution) και NFC (Near Field Communication). H εκπληκτική νέα συσκευή μπορεί να εκτελεί κλήσεις VoLTE (Voice over LTE) ή να στέλνει και να λαμβάνει δεδομένα χωρίς να συνδέεται με το smartphone.

Παράλληλα, το LG G Watch Urbane LTE μπορεί να λειτουργήσει ως ένα φορητό ραδιοτηλέφωνο (walkie-talkie) χάρη στην λειτουργία push-to-talk (PΤT) που συνδέεται με πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα. Τέλος, με την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), το LG Watch Urbane LTE μπορεί να κάνει πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου και να συνδέεται με τα «έξυπνα» αυτοκίνητα του σήμερα και του αύριο.

Ζώνη “Internet of Things”: Το επίκεντρο της «Κινητής» ζωής μας

Σύμφωνα με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Ηλεκτρονικών της Κορέας (KETI), η LG κατέθεσε 139 πατέντες στον χώρο του Internet of Things, περισσότερες από κάθε άλλη κορεάτικη εταιρία καθώς και τον τέταρτο υψηλότερο αριθμό πατεντών ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία της LG παρουσιάζεται στην Ζώνη ‘Internet of Things’ στο φετινό MWC. Σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία – πάροχο LG U+, η LG θα δείξει πώς το G Flex2 μπορεί να ελέγξει από απόσταση συσκευές και λειτουργίες στο σύγχρονο σπίτι, καθώς και πώς οι κάτοικοι μπορούν να παρακολουθούν τα σπίτια τους μέσα από ένα κλειστό κύκλωμα από κάμερες, όταν βρίσκονται μακριά, αλλά και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω μηνύματος στο κινητό τους, στην περίπτωση που υπάρχει εισβολή.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνομιλούν μέσω βίντεο με άλλα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται σε άλλα μέρη του σπιτιού, χρησιμοποιώντας το οικιακό δίκτυο.

Επιπλέον, η LG σε συνεργασία με την Audi θα δείξουν πώς το IoT μπορεί να κάνει την οδηγική εμπειρία ακόμα πιο εύκολη με τη βοήθεια του LG Watch Urbane LTE. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), οι οδηγοί μπορούν να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τα οχήματά τους και να βάζουν εμπρός τον κινητήρα από το ρολόι τους.

Στο μέλλον, τα smartwatches της LG θα είναι σε θέση να υπολογίζουν την απόσταση που απομένει προς έναν προορισμό, να προσφέρουν οδηγίες για τη θέση και την ακριβή απόσταση προς το παρκαρισμένο αυτοκίνητο, καθώς επίσης και να ενεργοποιήσουν τις ρυθμίσεις ελέγχου του κλιματισμού του αυτοκινήτου, όσο ο οδηγός βρίσκεται έξω από το αυτοκίνητο.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…