Οι πιο χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές Android για το 2021

android εφαρμογές κινητό

Το PlayStore διαθέτει εκατομμύρια εφαρμογές, όμως οι παρακάτω αποτελούν τις πιο χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές Android για το 2021. Παρακάτω θα διαβάσετε την συλλογή για τις απαραίτητες και πιο χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές Android για το 2021, ώστε να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω.

Οι πιο χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές Android για το 2021

 • Gmail

Το Gmail στο κινητό σας τηλέφωνο, σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ακόμη και όταν είστε εν κινήσει. Με περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια λήψεις στο PlayStore, δεν υπάρχει σχεδόν καμία εφαρμογή που να χρησιμοποιείται περισσότερο από το Gmail, μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android, απολύτως δωρεάν.

Θετικά Gmail

 1. Γρήγορες ενημερώσεις
 2. Ειδοποίηση push
 3. Πλήρης συγχρονισμός με τα DOC της Google
 4. Πλήρης σύνδεση με όλες τις επαφές από διαφορετικές πλατφόρμες

 

 • Spotifyspotify

Το Spotify είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μουσικής για Android. Με το spotify μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική όπου και αν βρίσκετστε, αλλά και να ανακαλύψετε νέα τραγούδια που ταιριάζουν απόλυτα στα γούστα σας. Με την premium έκδοση της εφαρμογής μπορείτε να ακούσετε μουσική ακόμα και offline.

Θετικά Spotify

 1. Mουσικής σε υψηλή ποιότητα
 2. Ανακαλύψτε μουσική ανάλογα με τα ακούσματά σας
 3. Ιδιωτικές λίστες
 4. Discover Weekly: Επιλεγμένη εμδομαδιαία λίστα του Spotify σύμφωνα με τα γούστα σας
Το Google Translate, είναι μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές android, καθώς μπορεί να λειτουργήσει και εκτός σύνδεσης για ταξιδιώτες σε ξένες χώρες. Το Google Translator μπορεί να μεταφράσει τουλάχιστον 103 γλώσσες σε σύνδεση με τον internet και περίπου 59 γλώσσες εκτός σύνδεσης .

Θετικά Google Translate

 1. Μπορείτε να αποθηκεύσετε γλώσσες για χρήση εκτός σύνδεσης
 2. Μετάφραση κειμένου επιλογής
 3. Μετάφραση πινακίδας μέσω φωτογραφίας
 • LastPass last pass

Το LastPass, είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, ώστε να είναι πάντα ασφαλείς και σε ένα σημείο. Χρησιμοποιείται ουσιαστικά έναν κύριο κωδικό πρόσβασης για να χειρίζεστε όλους τους υπόλοιπους. Έτσι, μπορείτε να είστε ασφαλείς και ταυτόχρονα ήσυχοι ότι δεν θα ξεχάσετε τους κωδικούς σας πλέον.

Θετικά LastPass

 1. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 2. Αυτόματη συμπλήρωση φόρμας και δημιουργία τυχαίων κωδικών πρόσβασης
 3. Ασφαλές ψηφιακό πορτοφόλι και θυρίδα χρηστών
 • Google Paygoogle pay

Το Google Pay είναι μία από τις πιο χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές Android, καθώς επιτρέπει να προσθέσετε οποιονδήποτε τύπο κάρτας, ώστε να τις έχετε όλες σε μια εφαρμογή και να μην χρειάζεται ούτε να τις κουβαλάτε μαζί σας για τις αγορές σας. Επιπλέον διατηρεί όλες τις πληροφορίες σας ασφαλείς καθώς ο πραγματικός αριθμός της κάρτας δεν κοινοποιείται ποτέ.

Θετικά Google Pay

 1. Μεταφέρετε χρήματα όποτε θέλετε
 2. Αποστολή και λήψη χρημάτων με φωνητικές εντολές
 3. Πληρωμή λογαριασμών
 4. Πολλαπλές επιλογές πληρωμής: κωδικός QR, όνομα UPI, στοιχεία τράπεζας και αριθμός κινητού

Κατεβάστε το Google Pay εδώ

 • Shazamshazam

Το Shazam είναι από τις εφαρμογές που πρέπει να έχουν όλοι στο κινητό τους, καθώς μπορεί και εντοπίζει αμέσως τη μουσική που παίζει στο περιβάλλον σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε τη συσκευή σας κοντά στην πηγή του τραγουδιού και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το Shazam θα εντοπίσει το τραγούδι για εσάς. Εκτός από αυτό, μπορείτε να ακούσετε μουσική και να αγοράσετε τραγούδια στο Google Play, να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα κ.λπ.

Θετικά Shazam

 1. Αναγνωρίστε κάθε είδους μουσική αμέσως
 2. Συμβατό με Spotify, Play Google και Apple Music
 3. Τυπικές πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι, όπως τίτλος, καλλιτέχνης, άλμπουμ και ημερομηνία κυκλοφορίας
 4. Τεράστια βάση δεδομένων μουσικής
 • Truecallertrue caller

Το Truecaller υπερβαίνει τους περιορισμούς των σημερινών εφαρμογών τηλεφωνικού καταλόγου και διασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες. Σας βοηθά να αναζητήσετε στοιχεία επικοινωνίας, με βάση έναν αριθμό ή όνομα, να προσδιορίσετε τις εισερχόμενες κλήσεις και να αποκλείσετε κλήσεις που δεν θέλετε να απαντήσετε.

Θετικά Truecaller

 • Δωρεάν υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων με τους φίλους σας στο Truecaller
 • Αυτόματη αναγνώριση άγνωστων κλήσεων και SMS
 • Επισημαίνει ανεπιθύμητες και τηλεμάρκετινγκ κλήσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...