TP-Link: Tο νέο της περιβάλλον χρήσης NFUI 7.0, που βασίζεται στo Android

Η TPLink παρουσίασε το νέο της περιβάλλον χρήσης για τα smartphones της Neffos, το NFUI 7.0. Βασισμένο στο Android, το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα παγκοσμίως, το NFUI 7.0 σχεδιάστηκε από την αρχή ειδικά για τις συσκευές Neffos. Για τη Neffos, η εμπειρία του τελικού χρήστη θεωρείται ύψιστης προτεραιότητας και σμιλεύεται χωρίς συμβιβασμούς ως προς την αισθητική και την ταχύτητα.

Το νέο προεπιλεγμένο θέμα έχει βελτιστοποιηθεί με ευχάριστα χρώματα και εφέ διαφάνειας ώστε να μειώνεται η κούραση στα μάτια, η οποία σχετίζεται με την παρατεταμένη χρήση των smartphone. Λιγότερες γραμμές και περισσότερος λευκός χώρος για πιο τακτοποιημένη εμφάνιση. Η θέση και η καλλιτεχνική σύλληψη των εικονιδίων στην οθόνη τα κάνουν να φαίνονται άψογα και πιο σύγχρονα, για πανεύκολη χρήση.

Πάνω απ’ όλα όμως, η πιο άμεση και αισθητή αλλαγή στο NFUI 7.0 είναι η ταχύτητα, η ομαλότητα στη χρήση και το πόσο γρήγορα ανοίγουν οι εφαρμογές, ως αποτέλεσμα των βελτιστοποιήσεων που έκανε η Neffos στο λογισμικό.

Ειδικότερα, το NFUI 7.0 διαθέτει σαφή βελτιστοποίηση του χρόνου εκκίνησης, με αποτέλεσμα οι χρόνοι εκκίνησης των εφαρμογών να μειώνονται δραστικά, μέσω της χρήσης όλων των πυρήνων των επεξεργαστών ταυτόχρονα, χάρη στους αλγόριθμους που αναπτύχθηκαν από τη Neffos. Έτσι, οι εφαρμογές ξεκινούν έως και 78% ταχύτερα στο NFUI 7.0 σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις.

Οι βελτιστοποιήσεις στη χρήση των επεξεργαστών εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην καθημερινή χρήση, καθώς και ομαλές αλληλεπιδράσεις του χρήστη με το περιβάλλον χρήσης του λογισμικού.

Επιπλέον, το NFUI 7.0 διαθέτει μια νέα λειτουργία βελτιστοποίησης υποβάθρου, που αναγνωρίζει αυτόματα τα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας και τα κάνει να λειτουργούν πιο ομαλά από ποτέ. Χρησιμοποιεί το υλικό (hardware) της συσκευής για έξυπνη διαχείριση των πόρων του συστήματος και μεγιστοποίηση της ανάθεσης της μνήμης.

Παιχνίδια όπως τα: Clash of Clans, Clash Royale και Subway Surf αγγίζουν τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο χάρη στην πιο πρόσφατη έκδοση του NFUI, γεγονός εντυπωσιακό, δεδομένου ότι τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο θεωρούνται ήδη αρκετά για ομαλό gaming κατά τα βιομηχανικά πρότυπα.

Για να μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών που επιθυμούν απρόσκοπτη εμπειρία σύνδεσης με τις συσκευές TPLink τους, το NFUI 7.0 προσφέρει πολλές λειτουργίες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών WiFi που έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την TPLink για τη Neffos, όπως η κοινή χρήση WiFi μέσω κωδικού QR και η δυνατότητα σύνδεσης μέσω Γέφυρας Δικτύου (Network Bridge).

Αυτές οι αποκλειστικές λειτουργίες καθίστανται δυνατές χάρη στην προηγμένη ενσωμάτωση υλικού (hardware) και λογισμικού (software) των προϊόντων Neffos και TPLink. Αυτό είναι ένα βασικό πλεονέκτημα που έχει το NFUI 7.0 σε σχέση με τα υπόλοιπα λειτουργικά που βασίζονται στο Android.

Ο έλεγχος μέσω κινήσεων των χεριών είναι διαθέσιμος για χρήστες που θέλουν έναν απλούστερο τρόπο πλοήγησης στο νέο περιβάλλον χρήσης. Όταν είναι ενεργοποιημένος, το διπλό πάτημα στην οθόνη ενεργοποιεί τη συσκευή ενώ το ταυτόχρονο σύρσιμο προς τα κάτω με τρία δάχτυλα σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκκινήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές ενώ η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, μέσω προσαρμόσιμων κινήσεων των χεριών.

Το NFUI διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία προστασίας για τα μάτια, η οποία εμποδίζει το επιβλαβές μπλε φως, μειώνοντας έτσι την κούραση των ματιών που δημιουργείται όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο Neffos σας σε σκοτεινό περιβάλλον. Υποστηρίζει το άνοιγμα δύο εφαρμογών δίπλα-δίπλα σε κατάσταση διαχωρισμού οθόνης, καθώς και χρήση της οθόνης ενώ φοράτε γάντια εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Γαντιών (Glove) μέσω των ρυθμίσεων.

Για επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας όταν απαιτείται λιγότερο έντονη χρήση, το NFUI διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας SmartPower και UltraPower, οι οποίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες, καθώς σας επιτρέπουν να απενεργοποιείτε τις λειτουργίες του συστήματος που επιβαρύνουν την μπαταρία. Η UltraPower κλείνει όλες τις εφαρμογές εκτός από μερικές, όπως το τηλέφωνο και τα μηνύματα, για μέγιστη εξοικονόμηση.

Η TPLink έχει πάνω από δύο δεκαετίες παγκόσμιας τεχνογνωσίας στον τομέα της δικτύωσης, κερδίζοντας την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε περισσότερες από 170 χώρες. Η Neffos κληρονομεί τη δέσμευση για ποιοτικές αλλά και οικονομικά προσιτές συσκευές και για σωστή διαχείριση της λειτουργίας της, καθώς «κληρονομεί» το DNA της TPLink.

Από τη σύλληψή της, το 2015, η μάρκα smartphone της TPLink, Neffos, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό εξαιρετικού σχεδιασμού, απόδοσης και οικονομικής προσιτότητας.

Με την παρουσίαση του NFUI 7.0, το οποίο βελτιώνει δραστικά την εμπειρία των χρηστών στις συσκευές Neffos, βελτιστοποιώντας την απόδοση του υλικού (hardware) και προσθέτοντας προεγκατεστημένες εφαρμογές και χαρακτηριστικά που οι χρήστες θα βρουν πολύτιμα, η Neffos προσδοκά να εδραιώσει ισχυρότερη παρουσία στις αναδυόμενες αγορές, στις οποίες θέλει να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…