Volcano Filming Project με το LG G3

Η LG Electronics, σε ένα από τα πιο περιπετειώδη, φιλόδοξα και υψηλών απαιτήσεων project της, το “LG G3 Volcano Filming Project”, παρουσιάζει τις εκπληκτικές ικανότητες της κάμερας του ολόφρεσκου smartphone LG G3, της νέας ναυαρχίδας της εταιρείας.

Το project αφηγείται την ιστορία ενός πολλά υποσχόμενου φωτογράφου από την Κορέα, ο οποίος ονειρεύεται να αιχμαλωτίσει στιγμιότυπα από ένα ενεργό ηφαίστειο. Προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο του, αποφασίζει να ταξιδέψει έως το ηφαιστειακό νησί Ambrym του Vanuatu στη Νέα Ζηλανδία, και να φτάσει μέχρι τον κρατήρα Marum. Στο νησί συναντά τυχαία τον παγκοσμίου φήμης επαγγελματία φωτογράφο-κινηματογραφιστή Geoff Mackley, ο οποίος έχει απαθανατίσει με τις λήψεις του συνολικά 34 ενεργά ηφαίστεια σε 14 χώρες. Μαζί ξεκινούν για μια αξέχαστη περιπέτεια προκειμένου να φωτογραφήσουν ένα ενεργό ηφαίστειο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, «οπλισμένοι» μόνο με το LG G3 που διαθέτει την πρωτοποριακή κάμερα τεχνολογίας Laser Auto Focus.

Το ολοκαίνουργιο G3 ενσωματώνει τα πλέον καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέροντας ταυτόχρονα την καλύτερη εμπειρία από οποιοδήποτε προηγούμενο smartphone της LG. Με την επαναστατική λειτουργία Laser Auto Focus, την πρώτη του είδους που βρίσκει εφαρμογή σε smartphone, ο χρήστης μπορεί να τραβάει καθαρές λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς μια δέσμη λέιζερ μετρά με ακρίβεια την απόσταση ανάμεσα στην κάμερα και το αντικείμενο της λήψης. Χωρίς θολές φωτογραφίες, χωρίς χαμένες στιγμές, αλλά με «έξυπνη απλότητα» στη χρήση του και με ταχύτατη εστίαση σε πολύ λιγότερο χρόνο από μια συμβατική κάμερα κινητού, το G3 με την εξελιγμένη κάμερα 13MP OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus) αλλάζει τα δεδομένα.

Η LG απλοποίησε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία λήψης φωτογραφιών. Τώρα ο χρήστης δεν χρειάζεται να εστιάζει πρώτα στο αντικείμενο που τον ενδιαφέρει (σε preview mode) και μετά να πατάει το πλήκτρο του φακού. Η κάμερα του G3, πατώντας πάνω στην εικόνα εστιάζει στο είδωλο, και ταυτόχρονα απελευθερώνεται το κλείστρο, ολοκληρώνοντας τη λήψη. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα των 2.1MP ενσωματώνει μια σειρά βελτιώσεων, όπως αυξημένες διαστάσεις του αισθητήρα και πιο μεγάλο διάφραγμα, για περισσότερο φως και ακόμα πιο καθαρές λήψεις selfies. Παράλληλα, το κλασικό timed selfie mode έχει εμπλουτιστεί με τη μοναδική λειτουργία ελέγχου μέσω μιας απλής χειρονομίας (gesture control). Έτσι, μόλις ο χρήστης είναι έτοιμος για τη φωτογραφία, απλώς κάνει το χέρι του γροθιά. Το G3 θα αναγνωρίσει τη χειρονομία και θα αρχίσει αυτόματα μια αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων μέχρι τη λήψη. Τόσο απλά.

Τέλος, στο σύντομο φιλμ παρουσιάζεται τόσο το επικών διαστάσεων εγχείρημα όσο και οι ακραίοι κίνδυνοι που διέτρεξαν οι δύο συνεργάτες κατά την επιτυχή φωτογράφηση του ηφαιστείου, μέσα σε συνθήκες που η θερμοκρασία του πυρήνα του ηφαιστείου καταγράφηκε να αγγίζει τους 1200°C. Οι δύο φωτογράφοι κατόρθωσαν με την κάμερα του G3 να συλλάβουν εκπληκτικές εικόνες από την «καρδιά» του ηφαιστείου και την πυρακτωμένη λάβα.

Το νέο πανέξυπνο smartphone LG G3 συνεχίζει την κληρονομιά των βραβευμένων G Series της LG, υιοθετώντας την φιλοσοφία “Simple is the New Smart”. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της κάμερας στο G3 επιτυγχάνει απόλυτη καθαρότητα και μοναδική ποιότητα της εικόνας, ικανή να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς φίλους της φωτογραφίας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…