5 δωρεάν Android εφαρμογές για τον καιρό

Παρακάτω αναφέρονται 5 δωρεάν Android εφαρμογές για τον καιρό, ώστε να μπορείτε να είστε ενήμεροι για τις αλλαγές του καιρού που είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, λόγω και τον κλιματικών αλλαγών.

Δωρεάν Android εφαρμογές για τον καιρό

  • AccuWeatherAccuWeather

Το AccuWeather είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για τον καιρό στην λίστα. Το AccuWeather είναι γνωστό για την παροχή ακριβών προβλέψεων καιρού ανά πάσα στιγμή και λεπτομερή έκθεση για την ταχύτητα του ανέμου, τα επίπεδα υγρασίας και τους δείκτες UV. Το AccuWeather προσφέρει επίσης ωριαίες προβλέψεις καιρού και χάρτες καιρού.

Βαθμολογία PlayStore: 4,1

Κατεβάστε το εδώ

  • WindyWindy

Το Windy, όπως και άλλες εφαρμογές, δείχνει τον καιρό, αλλά δείχνει ακόμα τις μεταβολές του ανέμου στους ωκεανούς, αλλά και γενικότερα τις έντονες μεταβολές του καιρού. Οι χρήστες μπορούν να δούν live του μετεορολογικούς χάρτες και να ενημερωθούν έγκαιρα για έντονες καιρικές αλλαγές.

Βαθμολογία PlayStore: 4,6

Κατεβάστε το εδώ

  • The Weather Channel The-Weather-Channel

Εκτός από τη συνηθισμένη εβδομαδιαία, ημερήσια και ωριαία πρόβλεψη, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν ένα ζωντανό widget στην αρχική τους οθόνη για να είναι πάντα ενημερωμένοι. Επί πλέον. Μπορούν επίσης να ελέγξουν τον καιρό σε προβολή ραντάρ, αλλά και να διαβάσουν ειδήσεις που σχετίζονται με καταιγίδες, σεισμούς κ.ο.κ.

Βαθμολογία PlayStore: 4,5

Κατεβάστε το εδώ

  • Weather Underground Weather-Underground

Το Weather underground είναι μια από τις καλύτερες Android εφαρμογές για τον καιρό γνωστή για ακριβείς προβλέψεις. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που παρέχονται από το Weather Underground, συμπεριλαμβανομένων του ραντάρ καιρού και των μελλοντικών προβλέψεων. Ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η «έξυπνη πρόβλεψη» για τρέξιμο, πεζοπορία ή οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. 

Βαθμολογία PlayStore: 4,6

Κατεβάστε το εδώ

  • WeatherBug WeatherBug

Tο WeatherBug είναι από τις πιο χρήσιμες Android εφαρμογές για τον καιρό. Η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς και σας παρουσιάζει live όλες τις αλλαγές του καιρού που ενδέχεται να υπάρξουν. Επιπλέον, το WeatherBug σας παρέχει πλήρεις προβλέψεις για τυχόν κακοκαιρία, κεραυνούς, μέχρι και ανεμοστρόβιλους, που ίσως στην Ελλάδα δεν μας χρειάζεται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πλέον με την κλιματική αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκαλεί.

Βαθμολογία PlayStore: 4,7

Κατεβάστε το εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...