5 από τα πιο… hot ασύρματα ακουστικά της αγοράς

ασύρματα ακουστικά

Τα καλώδια συχνά είναι πολύ σπαστικά, οπότε παρακάτω αναφέρονται τα 5 καλύτερα ασύρματα ακουστικά της αγοράς, για να ακούτε την μουσική σας στο φουλ, χωρίς όμως να πρέπει να… “μπλέκετε” με καλώδια.

5 από τα πιο… hot ασύρματα ακουστικά της αγοράς

  • Powerbeats Pro – Totally Wirelessbeats ασύρματα ακουστικά

Τα Powerbeats Pro “Totally Wireless” ασύρματα ακουστικά στερούνται εντελώς τα σπαστικά καλώδια, προσφέροντας φανταστικόήχο, ενώ τα ρυθμιζόμενα earhooks με σχεδιασμό secure-fit θα ταιριάξουν απόλυτα στα αυτιά σας, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο να πέσουν. Παράλληλα, τα Powerbeats Pro, έχουν εξαιρετική αντοχή στον ιδρώτα και το νερό, ώστε να μπορείτε να προπονηθείτε άφορα και να μη φοβάστε την βροχή. Κάθε ακουστικό έχει αυτονομία έως και 9 ώρες, για να σας συντροφέυσουν σε κάθε ταξίδι, όσο μεγάλο και αν είναι.

Ενδ τιμή: 279,00€

  • Bose – Soundlink around-ear IIασύρματα ακουστικά

Τα ασύρματα ακουστικά της Bose – SoundLink Αround-Εar Wireless II, έχουν διάρκεια μπαταρίας έως και 15 ώρες και είναι σχεδιασμένα να σας προσφέρουν την καλήτερη ποιότητα ήχου, όσο δυνατά και να ακούτε το αγαπημένο σας κομμάτι. Χρησιμοποίησε τα πλήκτρα του δεξιού ακουστικού για να αλλάξεις την ένταση ή τα τραγούδια. Τα ακουστικά της Bose συνοδεύονται ακόμα με NFC-enabled λειτουργία, ανθεκτικά υλικά και άνετη εφαρμογή, αλλά και προηγμένο σύστημα μικροφώνου, αφού είναι εξοπλισμένο με HD Voice. Τέλος τα ακουστικά έχουν ειδικά κουμπιά στις άκρες τους, ώστε να απαντάτε ή να τερματίζετε τις κλείσεις σας με μια κίνηση, χωρίς επαφή με το κινητό.

Ενδ. τιμή: 249,90€

Clam – Fresh ’n Rebel ασύρματα ακουστικά

Τα ασύρματα ακουστικά Clam από την Fresh ’n Rebel είναι φτιαγμένα να λειτουργούν πραγματικά συνέχεια, καθώς προσφέρουν έως και 35 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Διαθέτουν υπέροχα μαλακά μαξιλάρια που αγκαλιάζουν τα αυτιά και τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου (ANC), ώστε οι εξωτερικοί θόρυβοι να μην χαλάνε τις κλείσεις σας, αλλά φυσικά και την ακρόαση της μουσικής σας. Μεταφέρονται πανεύκολα, αφού αναδιπλώνουν και μπαίνουν στην ειδική τους θήκη που περιλαμβάνεται στην συσκευασία και είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android.

Ενδ. τιμή: 119,00€

JBL – Tune 600 NCασύρματα ακουστικά

Τα Tube 600 NC με την τεχνολογία JBL Pure Bass, αποδίδουν φοβερά μπάσα και εμπειρία ήχου παρόμοια με μεγάλες αίθουσες σινεμά και μουσικών εκδηλώσεων, αποτελώντας από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά της αγοράς.  Είναι πολύ άνετα, κομψά και συμπαγή και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα παντού λόγω και του πολύ χαμηλού βάρους τους. Διαθέτουν ενεργό noise cancelling για συγκεντρωθείτε σε ό,τι ακούτε, χωρίς εξωτερικές παρελμβολές από το εκάστοτε περιβάλλον που βρίσκεστε.

Ενδ. τιμή: 79,90€

Xiaomi – Mi vTruly Wireless 2Sασύρματα ακουστικά

Τα Mi True Wireless Earphones 2S, προσφέρουν την απόλυτη ασύρματη σύνδεση χάρη στο Bluetooth 5.0. Ακόμα προσφέρει ταχύτατη μετάδοση και εξαιρετική συμβατότητα με τις συσκευές Xiaomi, δίνοντας φοβερή ποιότητα ήχου και κλήσεων.  Με το που ανοίγετε την θήκη φόρτισης εμφανίζεται ένα παράθυρο για Bluetooth pairing, κάνοντας ουσιαστικά την σύνδεση τόσο πολύ εύκολη. Η αίσθηση τους στα αυτιά είναι πολύ βολική και απαλή και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσουν, αφού ζυγίζουν μόλις 4,5 γραμμάρια (50 γραμμάρια με τη θήκη φόρτισης).

Ενδ. τιμή: 49,90€

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...