TCL 10 TABMAX: Απελευθερώστε την δύναμη της δημιουργικότητας

Η TCL Communication είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του TCL 10 TABMAX, ενός tablet που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία προβολής μέσω της οθόνης FHD+ 10,36 ιντσών και της τεχνολογίας NXTVISION που παράγει πιο αληθινές εικόνες και πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Αυτό το tablet δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην φροντίδα των ματιών, με την εφαρμογή της έξυπνης προστασίας των ματιών που μειώνει το επιβλαβές μπλε φως. Το TCL 10 TABMAX είναι ο δημιουργικός σας σύντροφος, καθώς με την προσθήκη του TCL Stylus1 μπορείτε να σχεδιάσετε ή να γράψετε ακριβώς όπως ένα στυλό στο χαρτί, αλλά και να σας κρατήσει όλη την ημέρα χάρη στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 8000mAh.

ΦΟΡΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Με το TCL 10 TABMAX μπορείτε να απελευθερώσετε την δημιουργικότητά σας όπου και αν είστε. Η οθόνη FHD+ 10,36 ιντσών, τα στενά bezels 8,3mm και η διάταξη ευρείας οθόνης σας προσφέρουν έναν καμβά για σχεδίαση ή σημειώσεις με το εξαιρετικό TCL Stylus, που είναι πιο δυνατό και από σπαθί!

Κινηθείτε ελεύθερα σε περιαγωγή με σύνδεση Wi-Fi, καθώς και με 4G συνδεσιμότητα που παρέχει εξαιρετικά ομαλή ευρυζωνική σύνδεση με ταχύτητες λήψης έως 300MB/s. Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή, το multitasking γίνεται πιο εύκολο από ποτέ. Για να μην αναφέρουμε την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 8000mAh, όπου μία μόνο φόρτιση υποστηρίζει έως και οκτώ ώρες streaming ή πέντε ώρες συνεχόμενου gaming.

Το TCL 10 TABMAX επωφελείται επίσης από το πρόγραμμα Android Recommended Enterprise (AER) της Google, το οποίο διασφαλίζει σε επιχειρήσεις και άτομα ότι έχουν στην διάθεσή τους εγγυημένες έγκαιρες ενημερώσεις ασφαλείας και σημαντικά updates.

«Ακόμη και οι επαγγελματίες αθλητές πρέπει απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης. Για να χαλαρώσω, βλέπω συνήθως μια σειρά στο TCL 10 TABMAX που είναι ιδανικό για άνετη παρακολούθηση.»

SAÚL ÑÍGUEZ – TCL BRAND AMBASSADOR

«Το να είμαι οργανωμένος και συγκεντρωμένος είναι απαραίτητο όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής, γι’ αυτό βρήκα έναν εξαιρετικό βοηθό στο TCL 10 TABMAX.»

MARCO REUS – TCL BRAND AMBASSADOR

ΕΝΑ TABLET ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ & KIDS MODE

Με τις αυξημένες ώρες που αφιερώνετε στις οθόνες, πρέπει να σκεφτούμε την κόπωση των ματιών. Για αυτό, το TCL 10 TABMAX προσφέρει έξυπνη προστασία των ματιών χωρίς τρεμόπαιγμα, χωρίς επιβλαβές μπλε φως και με την καλύτερη φωτεινότητα και τονικότητα σε συνθήκες υψηλού ή χαμηλού φωτισμού για την καταπολέμηση της καταπόνησης των ματιών. Όταν η λειτουργία Kids-Mode είναι ενεργοποιημένη, ο χρήστης ειδοποιείται όταν βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 25εκ. από την οθόνη, ενθαρρύνοντας έτσι την μεγαλύτερη απόσταση για να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία των ματιών.

Ο χρόνος με το tablet γίνεται πιο διασκεδαστικός και εποικοδομητικός από ποτέ χάρη στους γονικούς ελέγχους, το φιλικό προς τα παιδιά interface και το διασκεδαστικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι σας δίνουν τη δυνατότητα να ορίσετε κωδικούς πρόσβασης, επιτρεπόμενους ιστότοπους και εφαρμογές, ενώ μπορείτε να εφαρμόσετε χρονικά όρια για το παιδί σας με δραστηριότητα χρήσης με διαλείμματα για μελέτη ή ξεκούραση.

Είτε πρόκειται για βιντεοκλήση με την οικογένεια ή πραγματοποίηση μιας επαγγελματικής συνάντησης, το TCL 10 TABMAX εξασφαλίζει βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας, χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύστημα διπλού μικροφώνου που επεξεργάζεται τη φωνή σας και χρησιμοποιεί μια λειτουργία μείωσης θορύβου για να εξασφαλίσει την ομαλή ροή των συνομιλιών. Επιπλέον, η ρύθμιση των δύο ηχείων παρέχει μια πιο φυσική εμπειρία στην συνομιλία, ενώ οι μπροστινές κάμερες 8 megapixel και 13 megapixel εγγυώνται αποτελεσματικές ομαδικές επικοινωνίες.

Το TCL 10 TABMAX κυκλοφορεί σε Space Gray και είναι τώρα διαθέσιμο στην Π.Λ.Τ. €249 για την έκδοση Wi-Fi και €299 για την έκδοση 4G LTE/Wi-Fi.

1 Το TCL Stylus πωλείται αποκλειστικά με το TCL 10 TABMAX Bundle

Ίσως σας ενδιαφέρουν…